Πάνω από 120 ασθενείς από τα νησιά μετέφερε η Πολεμική Αεροπορία τον Μάιο

c130__1_

Η Πολεμική Αεροπορία εκτέλεσε 73 αποστολές – Μία εξ' αυτών αφορούσε μεταφορά μοσχευμάτων 

Με πτητικά μέσα της Πολεμικής Αεροπορίας μεταφέρθηκαν τον Μάιο 123 ασθενείς από τα νησιά σε νοσοκομεία αστικών κέντρων.

Συνολικά, τα αεροσκάφη C-130, C-27J, ΕΜΒ-209, LEG-484 και GV καθώς και τα ελικόπτερα Super Puma, ΑΒ-205, ΑΒ-212 συμπλήρωσαν 180,6 ώρες πτήσης, ενώ εκτελώντας 73 αποστολές. Μία εξ αυτών αφορούσε σε μεταφορά μοσχευμάτων στο εσωτερικό.

Παράλληλα, η Πολεμική Αεροπορία συμμετείχε σε 9 αποστολές έρευνας και διάσωσης κατά τις οποίες έγινε περισυλλογή 19 ατόμων σε συνεργασία με άλλους φορείς (ΛΣ, ΕΚΑΒ, Ιδιωτικά πλοία κ.ά).

Επίσης τα πυροσβεστικά αεροσκάφη της ΠΑ CL-215, CL-415 και PZL έχουν εκτελέσει μέχρι στιγμής 6 εξόδους για την κατάσβεση πυρκαγιών, επιτήρηση και υποστήριξη αποστολών αεροπυρόσβεσης, σε ολόκληρη την επικράτεια.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Μεγαλη απορια

Οι 123 αερομεταφορες της πολεμικης αεροποριας ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ποσο στοιχισαν την τσεπη του ελληνικου λαου, και ποσο θα στοιχιζε οι κατασκευη νοσοκομειακων μοναδων στα νησια!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

astuynomia01__1_

Η ληστεία έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν επτά κακοποιοί εισέβαλαν σπάζοντας την κεντρική πόρτα των εγκαταστάσεων του βιολογικού καθαρισμού της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης και Αποχέτευσης Αιγιάλειας

3