Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του συνδέσμου φαρμακευτικών επιχειρήσεων στον Παύλο Γιαννακόπουλο

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του συνδέσμου φαρμακευτικών επιχειρήσεων στον Παύλο Γιαννακόπουλο

«Το ήθος και η πορεία του αποτελούν φάρο για όλους μας και το μεγάλο έργο που αφήνει θα μας τον θυμίζει για πάντα», τονίζει μεταξύ άλλων ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος

paulos3
Με αφορμή την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) εξέδωσε το δικό του συλλυπητήριο μήνυμα, τονίζοντας το ήθος και τη σεμνότητα ενός «πρωτοπόρου οραματιστή».

Πιο συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του, ο ΣΦΕΕ, αναφέρει: 

«Ο ΣΦΕΕ, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εταιρίες μέλη του εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, καθώς και στον όμιλο της Βιανέξ.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος σημάδεψε με την πορεία του μια ολόκληρη εποχή. Πρωτοπόρος και οραματιστής έδωσε μοναδική ώθηση στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία και επιχειρηματικότητα. Ήταν ένας σπουδαίος, αλλά και σεμνός άνθρωπος με ήθος, οξυδέρκεια, καλοσύνη και σπάνια ευγένεια, ένα λαμπερό παράδειγμα πετυχημένου επιχειρηματία και οικογενειάρχη.

Κλείσιμο
Ο Παύλος Γιαννακόπουλος διακρίθηκε για το πάθος του για την καινοτομία, την αφοσίωση του στην οικογένεια της Βιανέξ αλλά και για τη μεγάλη του αθλητική αγάπη, τον Παναθηναϊκό. Το ήθος και η πορεία του αποτελούν φάρο για όλους μας και το μεγάλο έργο που αφήνει θα μας τον θυμίζει για πάντα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης