Ο συναγερμός έδιωξε τους διαρρήκτες στη μονή Δαμάστας

damastas

Δεν ήταν καλά διαβασμένοι οι επίδοξοι διαρρήκτες που επιδίωξαν να λεηλατήσουν το ιστορικό μοναστήρι 

Δεν ήταν καλά διαβασμένοι οι επίδοξοι διαρρήκτες που επιδίωξαν να λεηλατήσουν το ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας Δαμάστας στις βορεινές πλαγιές του όρους Καλλίδρομο στην Φθιώτιδα κι έτσι αναγκάστηκαν να φύγουν κακήν κακώς με άδεια χέρια.

Οι δράστες, που σύμφωνα με τις μοναχές ήταν τρεις νεαροί άνδρες, κατάφεραν τη νύχτα της Παρασκευής να σκαρφαλώσουν σε κάποιο σημείο της περίφραξης και να βρεθούν στον προαύλιο χώρο της μονής. Φαίνεται, όμως, ότι αγνοούσαν πως υπήρχαν κάμερες ασφαλείας και σύστημα συναγερμού.

Όταν ήχησε ο συναγερμός, οι μοναχές βγήκαν αναστατωμένες στο προαύλιο και είδαν τους εισβολείς να διαφεύγουν από τη σκεπή, χωρίς να προλάβουν να κλέψουν κάτι. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που ξεκίνησε αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, αλλά δεν κατάφερε να εντοπίσει τα ίχνη τους.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Γανυμήδης

Πάλι καλά που ήχησε ο συναγερμός, αλλιώς έπρεπε να το ρίξουν στον ύπνο οι καλόγριες για να γλιτώσουν! Αν τύχαινε να ήταν στην παρέα των κλεφτών και ο ξανθός άγγελος που ληστεύει και βιάζει γριές κλάφτα χαράλαμπε.......

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

apth

«Να μην θεωρείται ο πανεπιστημιακός χώρος, που πληρώνει ο Ελληνας φορολογούμενος, ως χώρος ανοχής παράνομων δραστηριοτήτων, από διακίνηση ναρκωτικών μέχρι τέτοιου είδους επεισόδια», δήλωσε ο κοσμήτωρας Κώστας Κατσιφαράκης