Κιλκίς: Συνέλαβαν δύο γυναίκες που έστελναν μαϊμού προϊόντα στο εξωτερικό
Βρέθηκαν χιλιάδες προϊόντα μαϊμού που έφεραν το σήμα επώνυμων εταιρειών - Η ζημία ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ.
Χειροπέδες σε δύο γυναίκες που εντοπίστηκαν σε ταχυδρομείο στην περιοχή της Θεσσαλονίκης να στέλνουν δέματα με προϊόντα μαϊμού με παραλήπτες στο εξωτερικό πέρασαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κιλκίς.
Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν για παράβαση της νομοθεσίας περί σημάτων και για το αδίκημα της πλαστογραφίας.
Στην κατοχή της μίας εκ των δύο γυναικών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, επτά δέματα που περιείχαν συνολικά 16 απομιμητικά προϊόντα, αρώματα, κοσμήματα κ.α..
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία της δεύτερης γυναίκας, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3.998 είδη απομιμητικών προϊόντων από κοσμήματα, είδη ένδυσης, τσάντες, αρώματα, γυαλιά ηλίου, πορτοφόλια, ρολόγια κ.α., που έφεραν σήματα επώνυμων εταιρειών, το χρηματικό ποσό των 4.100 ευρώ, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και ένα κινητό τηλέφωνο.
Επίσης κατασχέθηκαν ακόμα δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους. Εκτιμάται ότι η ζημία ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ.
Οι συλληφθείσες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και τους παρέπεμψε στον Ανακριτή. Επίσης, σε βάρος της δεύτερης γυναίκας επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 40.000 ευρώ.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.