Τούρκος καπετάνιος θαλαμηγού τραυματίστηκε από προπέλα στη Μύκονο

Τούρκος καπετάνιος θαλαμηγού τραυματίστηκε από προπέλα στη Μύκονο

Μετά την πτώση, το σκάφος πέρασε απο πάνω του και η προπέλα βρήκε την πλάτη του Τούρκου καπετάνιου

platis-gialos-icon-11
Τούρκος καπετάνιος πολυτελούς θαλαμηγού στον Πλατύ Γυαλό της Μυκόνου, τραυματίστηκε σοβαρά από προπέλα  tender το οποίο... πέρασε από πάνω του μετά από πτώση στη θάλασσα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού των ανέμων. Το ατύχημα που λίγο έλειψε να μετατραπεί σε τραγωδία, σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Κυριακής.

Ο 33χρονος Τούρκος καπετάνιος της πολυτελούς θαλαμηγού με σημαία Μεγάλης Βρετανίας που είχε αγκυροβολήσει ανοικτά της Μυκόνου, επιβιβάστηκε στο βοηθητικό σκάφος (tender) προκειμένου να μεταβεί στη Χώρα. Ξαφνικά και ενώ πλησίαζε στον Πλατύ Γυαλό, άγνωστο πώς, ο Τούρκος έπεσε απο το tender και βρέθηκε στη θάλασσα.

Απο την πτώση, το σκάφος πέρασε από πάνω του και η προπέλα, βρήκε την πλάτη του. Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο αξιωματικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου. Ο τραυματίας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού όπου οι γιατροί του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθεις και του έκαναν ράματα.

Ο 33χρονος -αν και έχει βαθιές πληγές στην πλάτη- βρίσκεται εκτός κινδύνου. Προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος διενεργεί το Λιμεναρχείο Μυκόνου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης