Καστοριά: Έγδυσαν» οικοδομή και άρπαξαν τις σωληνώσεις

Καστοριά: Έγδυσαν» οικοδομή και άρπαξαν τις σωληνώσεις

Οι κλεμμένες σωληνώσεις συνολικού βάρους 84 κιλών αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της οικοδομής, ενώ το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες, που παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών

asty
Προσπάθησε να διαφύγει από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., αλλά δεν τα κατάφερε ένας 36χρονος αλλοδαπός μη νόμιμος μετανάστης που «έγδυσε» ένα υπό κατασκευή κτίριο σε περιοχή της Καστοριάς, μαζί έναν 42χρονο Έλληνα.

Ο Αλβανός «κυνηγός» χαλκού, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τρεις αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, εντοπίστηκε άμεσα και συνελήφθη έχοντας μαζί του δυο τσουβάλια που περιείχαν το μερίδιό του από τις χάλκινες σωληνώσεις που είχε κλέψει μαζί με τον συνεργό του. Ο 42χρονος εντοπίστηκε λίγο αργότερα και στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαινε βρέθηκαν άλλα πέντε τσουβάλια με χάλκινους σωλήνες!

Οι κλεμμένες σωληνώσεις συνολικού βάρους 84 κιλών αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της οικοδομής, ενώ το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες, που παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς και τους απαγγέλθηκε κατηγορία για κλοπή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης