Καταζητούμενος συνελήφθη στην Πέλλα με μηχανή που έκλεψε στη Γερμανία

Καταζητούμενος συνελήφθη στην Πέλλα με μηχανή που έκλεψε στη Γερμανία

Σε βάρος του 37χρονου Έλληνα εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των γερμανικών αρχών για υπεξαίρεση οχήματος

ger08-ole
Έσπρωξε βίαια τους αστυνομικούς προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψή του ένας 37χρονος Έλληνας που εντοπίστηκε να οδηγεί κλεμμένη μοτοσικλέτα με πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας, αλλά δεν τα κατάφερε και διαπιστώθηκε ότι τον αναζητούσαν οι αρχές της Γερμανίας!

Σε βάρος του 37χρονου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των γερμανικών αρχών για υπεξαίρεση οχήματος, που δεν ήταν άλλο από τη μηχανή που οδηγούσε! Μετά την σύλληψή του σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς της Ασφάλειας, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Κεντρικής Μακεδονίας που διέταξε την έκδοσή του στην Γερμανία.

*** Την ίδια απόφαση πήρε ο εισαγγελέας Εφετών Θράκης για έναν 29χρονο Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης στην Κομοτηνή από αστυνομικούς της Ασφάλειας, καθώς διώκεται με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις αρχές της Γερμανίας για απόπειρα απάτης και πλαστογραφία εγγράφων.

*** Στο Βόλο, συνελήφθηαπό αστυνομικούς της Ασφάλειας μια 61χρονη Ελληνίδα για την οποία είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Χαλκίδας για απιστία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης