Δύο ληστείες ταχυδρόμων σε 24 ώρες!

Δύο ληστείες ταχυδρόμων σε 24 ώρες!

Οι δράστες έκλεισαν στην περιοχή «Βουλισμένο Αλώνι» τον δρόμο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο αγροτικός ταχυδρόμος της Μαράθου...

Μια ακόμη σπείρα κακοποιών που ληστεύει ταχυδρομικούς διανομείς στα χωριά του Ηρακλείου, έχουν να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης! Οι κακοποιοί χτύπησαν το πρωί στην Μάραθο, για δεύτερη φορά μέσα σε ένα 24ωρο. Χθες είχαν ληστέψει μια γυναίκα ταχυδρόμο στην Τύλισο!

Οι δράστες έκλεισαν στην περιοχή «Βουλισμένο Αλώνι» τον δρόμο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο αγροτικός ταχυδρόμος της Μαράθου, χρησιμοποιώντας ένα κλεμμένο όχημα… Πιθανότατα πρόκειται γι’ αυτό που είχαν αρπάξει χθες από την διανομέα που λήστεψαν! Τον ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων και τον ανάγκασαν να τους παραδώσει τον ταχυδρομικό σάκο, ο οποίος περιείχε περίπου 20.000 ευρώ που προορίζονταν για την καταβολή συντάξεων.

Η μέθοδος δράσης των κακοποιών μοιάζει με αυτή που χρησιμοποίησαν οι ληστές της ταχυδρομικής υπαλλήλου στην Τύλισο, από την οποία άρπαξαν 12.000 ευρώ κλείνοντάς της τον δρόμο με ένα κόκκινο βαν και ακινητοποιώντας την με την απειλή των όπλων τους. Η Αστυνομία πήρε δακτυλικά αποτυπώματα από τα δυο αυτοκίνητα και προσπαθεί να ανακαλύψει τα ίχνη των δραστών.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης