Έκλεβε μηχανές και την… Εφορία!

Έκλεβε μηχανές  και την… Εφορία!

Επί  13 ολόκληρα χρόνια, μοτοσικλέτες  όλων των ειδών και τύπων  έκαναν «φτερά» από τις γειτονιές  των Χανίων και οι ιδιοκτήτες τους δεν τις ξανάβλεπαν… Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί, όμως, ότι κατέληγαν στην αποθήκη του συνεργείου του ενός 38χρονου ...

Επί  13 ολόκληρα χρόνια, μοτοσικλέτες  όλων των ειδών και τύπων  έκαναν «φτερά» από τις γειτονιές  των Χανίων και οι ιδιοκτήτες τους δεν τις ξανάβλεπαν… Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί, όμως, ότι κατέληγαν στην αποθήκη του συνεργείου του ενός 38χρονου!

Οι αστυνομικοί που είχαν πληροφορίες για τη δράση του μηχανικού, έκαναν αιφνιδιαστική έφοδο στο συνεργείο του και ανακάλυψαν κρυμμένες μέσα σε μια αποθήκη 30 πινακίδες κυκλοφορίας, πέντε από τις οποίες ανήκαν σε μοτοσικλέτες που είχαν κλαπεί από τις 10 Φεβρουαρίου του 1997 ως και τις 26 Οκτωβρίου του 2009 από τα Χανιά! Για τις υπόλοιπες 25 είχε δηλωθεί κλοπήτα τελευταία εννιά χρόνια.

Ο 38χρονος δεν μπόρεσε να εξηγήσει πώς βρέθηκαν στην κατοχή του και συνελήφθη για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, κατηγορία με την οποία θα προσαχθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών. Ωστόσο, θα αντιμετωπίσει και τη «δαμόκλειο σπάθη» της Υπ.Ε.Ε., κλιμάκιο της οποίας διαπίστωσε 25 οικονομικές παραβάσεις στο συνεργείο του!

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

eikones

Από τη Λιβαδειά και την Θήβα απήγαγαν τους συμπατριώτες τους οι 7 δράστες, για να ζητήσουν έπειτα από συγγενείς στην πατρίδα τους να καταβάλλουν λύτρα για την απελευθέρωσή τους