Αύριο η αναγόρευση του Arthur Li σε επίτιμο διδάκτορα του ΕΚΠΑ

0000000000_Arthur_Li

Ο τιμώμενος είναι διακεκριμένος ιατρός και πρώην υπουργός Παιδείας του Χονγκ Κονγκ - Ο Arthur Li είναι ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής, Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου καθώς και του Συμβουλίου Βιώσιμης Ανάπτυξης του Χονγκ Κονγκ - Πριν την αναγόρευση θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη - Ο καθηγητής Χειρουργικής του ΕΚΠΑ, Δημήτρης Λινός, θα μιλήσει για την προσωπικότητα και το έργο του Arthur Li

Την 5η Ιουνίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 19.00 στη Μεγάλη Αίθουσα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, θα αναγορευθεί επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής Arthur Li, Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου του Hong Kong και Πρόεδρος του Συμβουλίου Βιώσιμης Ανάπτυξης του Hong Kong.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης στο ΕΚΠΑ έχει ως εξής:

- Προσφώνηση από τον Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Μελέτιο-Αθανάσιο Κ. Δημόπουλο.

- Παρουσίαση του έργου και της προσωπικότητας του τιμωμένου από τον Διευθυντή της Ε΄ Χειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Δημήτριο Α. Λινό.

Αναγόρευση του τιμωμένου:
- Ανάγνωση των κειμένων του Ψηφίσματος του Τμήματος, της Αναγόρευσης και του Διδακτορικού Διπλώματος από τον Πρόεδρο του Τμήματος Ιατρικής, καθηγητή Πέτρο Π. Σφηκάκη.

- Περιένδυση του τιμωμένου με την τήβεννο της Σχολής από την Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγήτρια Χάιδω Α. Σπηλιοπούλου.

Ομιλία του τιμωμένου.

Το πρωί της Τρίτης, πριν από την αναγόρευσή του σε επίτιμο διδάκτορα του ΕΚΠΑ, ο Arthur Li θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο και τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

main_kammenos_press

Έρευνα για το ενδεχόμενο κακοδιαχείρισης των κονδυλίων της ΕΕ για τη σίτιση των προσφύγων στην Ελλάδα διεξάγει η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης (OLAF), σύμφωνα με εκπρόσωπο της Υπηρεσίας, τον οποίο επικαλείται το «Politico»

4562071

Οι ανήλικοι «ποντικοί»  παραβίασαν το υπόγειο γκαράζ της διπλανής πολυκατοικίας από το σπίτι του υπουργού Άμυνας - Τους αντιλήφθηκε ο σκοπός στο φυλάκιο και κάλεσε την αστυνομία

fire-car-1

Έκλεισε το απόγευμα η Λεωφόρος Αλεξάνδρας από πτώση δέντρου - Τουλάχιστον 30 κλήσεις έχει δεχθεί η πυροσβεστική για πτώσεις δένδρων στην Αττική - Μεγάλα προβλήματα στη θαλάσσιες συγκοινωνίες  - Σε πολλές περιοχές η ένταση των ανέμων φθάνουν τα 8 με 9 μποφόρ - Κλειστά τα σχολεία στην Άνδρο την Τετάρτη και την Πέμπτη