Αλβανός χτυπούσε ναούς και μοναστήρια στην Καβάλα

astuynomia01

Ο 34χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας που του άσκησε δίωξη για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα

Πολλές φορές στο παρελθόν είχε συλληφθεί για κλοπές ένας 34χρονος Αλβανός που δρούσε το Μάιο σε διάφορες περιοχές της Καβάλας, όπου είχε διαπράξει τουλάχιστον οκτώ κλοπές και απόπειρες σε εκκλησίες, μοναστήρια, επιχειρήσεις και οχήματα.

Τα ίχνη του βρέθηκαν κατά τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας κι έτσι διαπιστώθηκε ότι αυτός είχε διαρρήξει μία επιχείρηση και τέσσερα Ι.Χ. αυτοκίνητα και είχε κλέψει διάφορα χρηματικά ποσά, μία ηλεκτρονική συσκευή, μία εργαλειοθήκη, ένα ζευγάρι γυαλιά, τέσσερα δοχεία λαδιών αυτοκινήτου και διάφορα έγγραφα. Ακόμη, διέρρηξε μια εκκλησία στην οποία δεν βρήκε κάτι αξίας για να κλέψει, ενώ αποπειράθηκε να διαρρήξει μια μονή και ένα ταξί χωρίς να τα καταφέρει.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη από τους αστυνομικούς στην Καβάλα και στην κατοχή του βρέθηκαν τα δοχεία λαδιού, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Ο 34χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας που του άσκησε δίωξη για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για να εξακριβώσουν αν εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

ότι προλάβει ο άνθρωπος

σε 15 χρόνια που η Ελλάδα θα κατοικείται κυρίως από μουσουλμάνους, να δω αν θα τολμά τότε ο Αλβανός να μπει σε τζαμί να κλέψει.

ΟΡΓΙΟ

Εχετε ζωηρη φαντασία, μήπως είστε ΧΟ ? Αυτό μάλλον ευθύνεται, τον βρήκαμε τον ένοχο, τα παθαίνουν αυτά οι θρησκευόμενοι

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

663756__1_

«Το πόρισμα αυτό θα πάει στα σκουπίδια, όχι μόνο γιατί αυτή η κυβέρνηση δεν θα προλάβει να το υλοποιήσει, αλλά κυρίως γιατί δεν το θέλει κανείς στην κοινωνία εκτός από τους συντάκτες του» αναφέρει η φοιτητική παράταξη της ΝΔ

1
1836580

Σε πρώτο βαθμό έχει καταδικαστεί σε 12 χρόνια φυλάλκιση - Είχε  υποστηρίξει ότι δεν βίασε το κορίτσι, αλλά όλα συνέβαιναν συναινετικά  - Είναι ένας  από τους κατηγορούμενους για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής