Πάτρα: Εξιχνιάστηκε η ληστεία και ο τραυματισμός 75χρονου

Πάτρα: Εξιχνιάστηκε η ληστεία και ο τραυματισμός 75χρονου

Συνελήφθησαν ένας 30χρονος και μία 31χρονη - Ο  ηλικιωμένος νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας

carpolice
Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών οδηγήθηκε ένας 30χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, λήστεψε και χτύπησε έναν 75χρονο μέσα στο σπίτι του σε συνοικία της Πάτρας. Μαζί με τον άνδρα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και μία 31χρονη.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 30χρονος και η 31χρονη βρέθηκαν αρχικά έξω από το σπίτι του 75χρονου, αφού πρώτα πέρασαν από ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας και συρματένια περίφραξη. Στην συνέχεια ο 30χρονος ανέβηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού 75χρονου. Ο τελευταίος, ακούγοντας θορύβους, βγήκε στο μπαλκόνι και τότε δέχθηκε επίθεση με σκεπάρνι από τον 30χρονο.

Κατόπιν ο συλληφθείς μπήκε στο σπίτι και πήρε το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ και ένα ρολόι. Έπειτα από λίγες ώρες, αστυνομικοί συνέλαβαν τον 30χρονο και την 31χρονη, ενώ μέσα σε κάδο απορριμμάτων βρέθηκε η μπλούζα που φορούσε ο άνδρας, η οποία είχε κηλίδες αίματος.

Στο μεταξύ, ο 75χρονος διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο «'Αγιος Ανδρέας» και στη συνέχεια στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης