Χωρίς νερό από χθες πολλές περιοχές της Αίγινας

aigina_nero

Δεν μετέφεραν οι υδροφόρες νερό στο νησί, λόγω της χθεσινής απεργίας – Αποκαθίσταται σταδιακά το πρόβλημα

Χωρίς νερό, για αρκετές ώρες έμειναν πολλές περιοχές στην Αίγινα.

Συγκεκριμένα, από χθες Τετάρτη, σημαντικά προβλήματα παρατηρούνται σε πολλά σπίτια, ξενοδοχεία, αλλά και καταστήματα, καθώς, λόγω της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, δεν εκτελέστηκαν τα δρομολόγια των πλοίων, με αποτέλεσμα να μην ταξιδέψουν υδροφόρες και να τροφοδοτηθεί με νερό το νησί.

Το γεγονός προκαλεί όπως είναι φυσικό, εκνευρισμό στους κατοίκους και τους επιχειρηματίες του νησιού, που είναι, όπως αναφέρουν «όμηροι», αυτής της κατάστασης και περισσότερο τώρα, που ξεκινά η τουριστική περίοδος και οι ανάγκες του νησιού για νερό, είναι μεγαλύτερες.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο του νησιού, κ. Δημήτρη Μούρτζη, το πρόβλημα από χθες το βράδυ, έχει αρχίσει να αποκαθίσταται, καθώς ξεκίνησαν τα δρομολόγια των πλοίων και μέσα στην ημέρα όλες οι περιοχές θα έχουν κανονικά νερό.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Δημήτρης

Κάποιες περιοχές της Αίγινας έχουν τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα διακοπή νερού. Κατάντια για όλους.....

ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΣΑΤΕ ΚΟΛΑΡΟ

ΠΩΠΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΣΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΤΟΥΣ Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ? ΝΕΡΟ ΣΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΤΩΡΑ!!!

tsirko

Θα γέμιζε ο Μπαρούφας μαζί με τον άλλο τον γέρο αγωνιστή τις πισίνες τους...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

103545

Στην ανακοίνωση του Σωματείου αναφέρεται ότι «οι Μονάδες αποϊδρυματοποίησης - αποασυλοποίησης των ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από Κράτος και Ευρωπαϊκή Ένωση περνάνε από face control τους ασθενείς. Όποιος δεν τους κάνει, με τη διαδικασία των εισαγγελικών εντολών, τον ξεφορτώνονται στο Δρομοκαϊτειο»

20595882

Η πρώτη πανσέληνος του έτους συνδυάστηκε με μια ολική έκλειψη Σελήνης, ενώ ταυτόχρονα το φεγγάρι βρισκόταν στο κοντινότερο σημείο της τροχιάς του από τη Γη (στο περίγειο) και έτσι φαινόταν πιο μεγάλο και φωτεινό, αλλά και πιο σκουροκόκκινο λόγω της έκλειψης