Θρίλερ στη Ζάκυνθο: Ψάχνουν τα κίνητρα του δολοφόνου του συνταξιούχου ταχυδρόμου

Θρίλερ στη Ζάκυνθο: Ψάχνουν τα κίνητρα του δολοφόνου του συνταξιούχου ταχυδρόμου

Οι αστυνομικοί αναζητούν το δράστη της επίθεσης και τους λόγους που τον οδήγησαν στην άγρια δολοφονία του 70χρονου – Έχουν ληφθεί καταθέσεις από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον

imerazante_autokinito
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας στη Ζάκυνθο, για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών που ευθύνονται για την άγρια δολοφονία του συνταξιούχου ταχυδρόμου αργά χθες το βράδυ.

Όπως μεταδίδει και το imerazante.gr, που δημοσιεύει φωτογραφίες του αυτοκινήτου του θύματος αλλά και από τον τόπο του εγκλήματος, οι αρχές ψάχνουν τα ίχνη του δράστη και αναζητούν τα κίνητρα που τον οδήγησαν στην αποτρόπαιη πράξη.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν εάν το θύμα είχε προσωπικές διαφορές με κάποιον και αν η άγρια δολοφονία του οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Επίσης, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο το θύμα να γνώριζε το δολοφόνο του, καθώς φέρεται να σταμάτησε υπό φυσιολογικές συνθήκες το αυτοκίνητο του και στην συνέχεια να δέχτηκε τους πυροβολισμούς.





Καταθέσεις από οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον
Κλείσιμο


Οι αστυνομικοί έχουν λάβει ήδη καταθέσεις από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του 70χρονου, επιχειρώντας να βρουν στοιχεία και ενδείξεις που θα τους οδηγήσουν στο πρόσωπο του δράστη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει γίνει προσαγωγή ενός 60χρονου συγχωριανού του θύματος, ο οποίος και ανακρίνεται.

imerazante_autokinito


Τον πυροβόλησαν με κυνηγετικό όπλο

Ο συνταξιούχος ταχυδρόμος βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμούς αργά χθες το βράδυ μέσα στο αυτοκίνητό του, στο πλάι του δρόμου λίγο πιο πάνω από το Αρετάκειο Δημοτικό Σχολείο.

Το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε από διερχόμενο οδηγό ταξί που ενημέρωσε την αστυνομία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συνταξιούχος είχε δεχθεί πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο και έφερε τραύματα στο πρόσωπο, στα χέρια αλλά και στη θωρακική χώρα, ενώ ο ίδιος προσπάθησε να προφυλαχθεί από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε από κοντινή απόσταση.

Το αυτοκίνητό του έχει μεταφερθεί στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ζακύνθου.

imerazante
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης