Αλβανός κακοποιός συνελήφθη στη Λάρισα

Αλβανός κακοποιός συνελήφθη στη Λάρισα

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον αλλοδαπό όταν διαπίστωσαν ότι σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα βίαιης προσαγωγής από τον τακτικό ανακριτή Πρωτοδικών Άμφισσας για παράβαση του νόμου περί όπλων

Elas-592x330
Δυο διωκτικά έγγραφα εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 36χρονου φυγόποινου Αλβανού κακοποιού, ο οποίος αναζητούνταν στην Άμφισσα αλλά τα ίχνη του εντοπίστηκαν στην Αγιά της Λάρισας από τους άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον αλλοδαπό όταν διαπίστωσαν ότι σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα βίαιης προσαγωγής από τον τακτικό ανακριτή Πρωτοδικών Άμφισσας για παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ είχε καταδικαστεί και σε ποινή φυλάκισης επτά μηνών και χρηματική ποινή 600 ευρώ με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Άμφισσας η οποία εκκρεμούσε. Με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, θα μεταχθεί στην Άμφισσα για να απολογηθεί.

*** Στις Σέρρες, ένας 31χρονος Βούλγαρος υποβλήθηκε σε έλεγχο στοιχείων από αστυνομικούς της Ασφάλειας και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Σερρών για κλοπή. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών που διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης