Κάτω Αχαΐα: Στα χέρια της ΕΛΑΣ διακινητής «σκληρών» ναρκωτικών

Κάτω Αχαΐα: Στα χέρια της ΕΛΑΣ διακινητής «σκληρών» ναρκωτικών

Στην κατοχή του βρέθηκαν δύο συσκευασίες με ηρωίνη σε μορφή «βράχου» βάρους 87 γραμμαρίων

elas_002
«Στοπ» στην Κάτω Αχαΐα έβαλαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας στο δρομολόγιο ενός 50χρονου Έλληνα διακινητή «σκληρών» ναρκωτικών, την ώρα που πήγαινε με το αυτοκίνητό του να παραδώσει το παράνομο εμπόρευμά του.

Μετά από πληροφορίες, οι αστυνομικοί έστησαν μπλόκο στο όχημα και έκαναν έλεγχο, με αποτέλεσμα να βρουν στην κατοχή του 50χρονου οδηγού δυο συσκευασίες με ηρωίνη σε μορφή «βράχου» βάρους 87 γραμμαρίων. Ο δράστης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την πώληση σε βαθμό κακουργήματος, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ το αυτοκίνητο και το κινητό του κατασχέθηκαν.

*** Μόλις είδε τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. να του κάνουν σήμα να σταματήσει για έλεγχο στη Λάρισα, πέταξε από το παράθυρο του αυτοκινήτου του τρεις συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 17,5 γραμμαρίων ένας 38χρονος Έλληνας. Όμως, οι αστυνομικοί τις βρήκαν, όπως και 11 ναρκωτικά χάπια που είχε πάνω του χωρίς ιατρική συνταγή και του πέρασαν χειροπέδες, ενώ κατέσχεσαν και 120 ευρώ που είχε στην τσέπη του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης