Λαμία: Προφυλακίστηκαν οι δύο φερόμενοι ως αρχηγοί του κυκλώματος ηρωίνης

Λαμία: Προφυλακίστηκαν οι δύο φερόμενοι ως αρχηγοί του κυκλώματος ηρωίνης

Συνολικά οκτώ άτομα βρίσκονται στη φυλακή για τη συμμετοχή τους στο κύκλωμα – Μετά τη σημερινή τους απολογία, προφυλακίστηκαν και οι δύο φερόμενοι ως αρχηγοί

lamia_kyklwma
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο φερόμενοι ως αρχηγοί της σπείρας ηρωίνης, που δρούσε στη Λαμία. Χθες, οι αρμόδιες δικαστικές αρχές προφυλάκισαν άλλα έξι άτομα, τέσσερις άνδρες και δύο γυναίκες, που ήδη βρίσκονται σε καταστήματα κράτησης.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, οι δύο φερόμενοι ως αρχηγοί της σπείρας απολογήθηκαν σήμερα ενώπιον Εισαγγελέα και Ανακρίτριας για τις εγκληματικές ομάδες που εξάρθρωσαν οι αστυνομικές αρχές της Φθιώτιδας στις αρχές της εβδομάδας.

Στη φυλακή οκτώ από τους έντεκα συλληφθέντες

Μετά και τις σημερινές αποφάσεις προφυλάκισης, οκτώ από τους έντεκα συλληφθέντες -εκ των οποίων οι επτά από τη Λαμία- οδηγήθηκαν στη φυλακή, μετά από μεγάλες και πολύμηνες έρευνες των αρχών ασφαλείας της Λαμίας.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι τρεις πρώτοι συλληφθέντες που απολογήθηκαν την Πέμπτη. Ανάμεσά τους, ένας 50χρονος που δεν αντιμετώπιζε όμως την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση όπως οι υπόλοιποι δέκα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης