Διαρρήκτες προκάλεσαν τροχαίο και συνελήφθησαν

Βρήκαν νεκρό το θύμα απαγωγής

Ένα  μοιραίο λάθος οδήγησε στην  εξάρθρωση της σπείρας τριών  Γεωργιανών διαρρηκτών που είχαν «μπουκάρει» σε τουλάχιστον 26 σπίτια στη Λαμία! Μπήκαν με το αυτοκίνητό τους ανάποδα σε μονόδρομο και συγκρούστηκαν με ένα άλλο, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο ...

Ένα  μοιραίο λάθος οδήγησε στην  εξάρθρωση της σπείρας τριών  Γεωργιανών διαρρηκτών που είχαν «μπουκάρει» σε τουλάχιστον 26 σπίτια στη Λαμία! Μπήκαν με το αυτοκίνητό τους ανάποδα σε μονόδρομο και συγκρούστηκαν με ένα άλλο, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο, όπως και οι δύο γυναίκες που επέβαιναν στο δεύτερο Ι.Χ.!

Εκεί, όμως, η συμπεριφορά τους κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών της Τροχαίας, που ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους στην Ασφάλεια… Εκείνοι ερεύνησαν το αυτοκίνητο των Γεωργιανών και ανακάλυψαν μέσα διαρρηκτικά εργαλεία και κουκούλες, καθώς και ένα σωρό κλοπιμαία, κυρίως φορητούς υπολογιστές και κοσμήματα!

Οι τρεις Γεωργιανοί κράτησαν το στόμα του κλειστό κατά την προανάκριση, ωστόσο τα κλοπιμαία αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες τριών διαμερισμάτων τα οποία είχαν διαρρήξει λίγο πριν από το τροχαίο και τους επιστράφηκαν! Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι αυτοί κρύβονται και πίσω από τουλάχιστον άλλες 23 διαρρήξεις, οι οποίες διαπράχθηκαν με την ίδια ακριβώς μέθοδο, σπάζοντας δηλαδή τους "αφαλούς" των κλειδαριών.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

DSC_5619

«Πιστεύουμε ότι τελικώς το εκκλησιαστικό θέμα της Ουκρανίας θα αποτελέσει το σημείο, γύρω από το οποίο θα επαναβεβαιωθεί και θα ενισχυθεί η ενότητα των αδελφών Αγίων Ορθοδόξων του Θεού Εκκλησιών» είπε ο Οικουμενικός Πατριάρχης