Συνελήφθησαν αλλοδαποί με λαθραία στον Προμαχώνα

Συνελήφθησαν αλλοδαποί με λαθραία στον Προμαχώνα

Όλα τα λαθραία προϊόντα εστάλησαν στο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, ενώ κατασχέθηκαν τα οχήματα που χρησιμοποίησαν οι δυο αλλοδαποί

2404035
Δυο αλλοδαποί που επιχείρησαν να εισάγουν λαθραία προϊόντα από την Βουλγαρία, έπεσαν σε διαφορετικές περιπτώσεις στα χέρια των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα οι οποίοι συνεχίζουν καθημερινά τους ελέγχους για την αντιμετώπιση της λαθρεμπορίας.

Αρχικά, συνελήφθη ένας 50χρονος Ρουμάνος μετά από έρευνα στο αυτοκίνητο με το οποίο πέρασε τα σύνορα, καθώς διαπιστώθηκε ότι μετέφερε κρυμμένα τρία δοχεία με συνολικά 51 λίτρα πετρελαίου χωρίς να τα δηλώσει κατά την είσοδό του στη χώρα. Στην συνέχεια, συνελήφθη και ένας 43χρονος Βούλγαρος, ο οποίος μετέφερε από την πατρίδα του 60 λαθραία πακέτα τσιγάρων.

Όλα τα λαθραία προϊόντα εστάλησαν στο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, ενώ κατασχέθηκαν τα οχήματα που χρησιμοποίησαν οι δυο αλλοδαποί, οι οποίοι συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών κατηγορούμενοι για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης