Συμβόλαιο θανάτου η δολοφονία Αλβανού στο Κερατσίνι - Εξιχνιάστηκε δύο χρόνια μετά

Συμβόλαιο θανάτου η δολοφονία Αλβανού στο Κερατσίνι - Εξιχνιάστηκε δύο χρόνια μετά

Δράστες δύο ομοεθνείς του - Ξεκαθάρισμα λογαριασμών η αιτία του εγκλήματος

peripoliko11
Εξιχνιάστηκε δύο χρόνια μετά η δολοφονία ενός 32χρονο Αλβανού στο Κερατσίνι. Δράστες είναι δύο ομοεθνείς του, ηλικίας 31 και 32 ετών.

Τα γεγονότα εκτιλύχθηκαν το βράδυ της 12ης Νοεμβρίου 2016, όταν ο 32χρονος βρέθηκε τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως εξακριβώθηκε, οι δύο δράστες είχαν λάβει εντολή από ομοεθνή τους και είχαν αρχικά σχεδιάσει να δολοφονήσουν Αλβανό με τον οποίο είχε ο εντολέας τους προσωπικές διαφορές. Κατά την προσέγγισή τους όμως στο σημείο που βρισκόταν ο προαναφερόμενος Αλβανός, μαζί με τον 32χρονο, αποφασίσθηκε από τους δράστες, ύστερα από την αντίδραση του θύματος, να τον δολοφονήσουν.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε κυρία ανάκριση. Σε βάρος των δύο κατηγορουμένων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

Ο 32χρονος είναι ήδη προσωρινά κρατούμενος Σωφρονιστικού Καταστήματος για υπόθεση ναρκωτικών, ενώ για τον 31χρονο που αναζητείται, γίνονται οι προβλεπόμενες ενέργειες για την έκδοση Διεθνούς Εντάλματος Σύλληψης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης