Μαφία αντικαρκινικών: Συνελήφθη η γιατρός που είχε εξαφανιστεί από το Λαϊκό
Η γυναίκα, της οποίας η μητέρα είχε δηλώσει εξαφάνιση στις 10 Μαίου, βρισκόταν στο σπίτι της και όπως χαρακτηριστικά λένε “είχε λουφάξει” και απέφευγε τις μετακινήσεις
Μέσα στο σπίτι της στο Παγκράτι συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι η γιατρός του Λαικού νοσοκομείου που αναζητείτο από τις αρχές για συμμετοχή στο κύκλωμα με τα αντικαρκινικά φάρμακα.
Οι αστυνομικοί της Οικονομικής Αστυνομίας είχαν την πληροφορία ότι η γυναίκα βρισκόταν στην Ελλάδα και αυτό που ήθελαν ήταν το «πράσινο» φως από την Ανακρίτρια προκειμένου να πραγματοποιήσουν κατ΄οίκον έρευνες. Έτσι, μόλις πήραν το ένταλμα, μετέβησαν, γύρω στις 12:30, σήμερα το μεσημέρι, στο διαμέρισμα του Παγκρατίου και συνέλαβαν την 44χρονη παθολόγο.
Όπως λένε οι πληροφορίες, η γυναίκα, της οποίας η μητέρα είχε δηλώσει εξαφάνιση στις 10 Μαίου, βρισκόταν στο σπίτι της, όπως χαρακτηριστικά λένε “είχε λουφάξει” και απέφευγε τις μετακινήσεις.
Το διαμέρισμα του Παγκρατίου γίνεται φύλλο και φτερό ενώ οι αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες και σε ένα ακόμη διαμέρισμα που διαθέτει η 44χρονη στην περιοχή της Βαρυμπόμπης.
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.