Σύλληψη λαθρομεταναστών στην Ηγουμενίτσα

Σύλληψη λαθρομεταναστών στο Φαρμακονήσι

Τέσσερις Ιρακινοί συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα, γιατί μετέφεραν με τέσσερα επιβατικά αυτοκίνητα, 16 λαθρομετανάστες υπηκόους Ιράκ και Αφγανιστάν, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Τέσσερις Ιρακινοί συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα, γιατί μετέφεραν με τέσσερα επιβατικά αυτοκίνητα, 16 λαθρομετανάστες υπηκόους από Ιράκ και Αφγανιστάν, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Σε έρευνα που έγινε στα αυτοκίνητα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ πλαστά διαβατήρια, ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας Αυστρίας και 18 ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Οι διακινητές και οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας.

Την ίδια ώρα στην Ηγουμενίτσα συνελήφθη ένας Τούρκος, γιατί με το αυτοκίνητό του, μετέφερε τρεις συμπατριώτες του λαθρομετανάστες, έναντι χρηματικής αμοιβής. Όλοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4070246

Καταδικάστηκε σε έξι χρόνια κάθειρξη - ο δικαστήριο αναγνώρισε ότι είναι μειωμένου καταλογισμού, ενώ ο ίδιος επικαλέστηκε ψυχικά τραύματα από τη δολοφονία του θείου του από τον ISIS

1
Γιατροι_στο_Ισραηλ_56pg

Κατά την επίσκεψή της, η ελληνική αποστολή έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα οργάνωσης, διαχείρισης και αντιμετώπισης κρίσεων, μαζικών καταστροφών και επειγουσών καταστάσεων, καθώς και διακρατικής συνεργασίας