Διέρρηξαν δύο σπίτια μέσα σε μια ώρα

Διέρρηξαν δύο σπίτια μέσα σε μια ώρα

«Το γοργόν και χάριν έχει», σκέφτηκαν οι άγνωστοι διαρρήκτες που «χτύπησαν» δύο διαφορετικά σπίτια στην Αχλαδιά Καρδίτσας, μέσα σε σχεδόν μια ώρα...!

 «Το γοργόν και χάριν έχει», σκέφτηκαν οι άγνωστοι διαρρήκτες που «χτύπησαν» δύο διαφορετικά σπίτια στην Αχλαδιά Καρδίτσας, μέσα σε σχεδόν μια ώρα! Προφανώς πρόκειται για «επαγγελματίες» του είδους, αφού κατάφεραν με γρήγορες κινήσεις να φτάσουν ως τον στόχο τους και έφυγαν με πλούσια λάφυρα.

Οι δράστες είχαν στοχοποιήσει τα δύο σπίτια, οι ένοικοι των οποίων απουσίαζαν και έδρασαν με ταχύτατους ρυθμούς. Πρώτα διέρρηξαν την κεντρική πόρτα της εισόδου στην κατοικία ενός 40χρονου, ερεύνησαν γρήγορα- γρήγορα όλους τους χώρους και άρπαξαν χρυσαφικά αξίας 2.000 ευρώ.

Αμέσως μετά, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, παραβίασαν την πόρτα στο σπίτι ενός 31χρονου. Εκεί, δεν βρήκαν μόνο χρυσαφικά και κοσμήματα συνολικής αξίας 5.000 ευρώ, αλλά και το ποσό των 5.000 ευρώ σε μετρητά! Οι δράστες εξαφανίστηκαν χωρίς να αφήσουν ίχνη και οι ένοικοι των δύο σπιτιών αντιλήφθηκαν ότι είχε γίνει κλοπή όταν επέστρεψαν. Οι αστυνομικοί του τμήματος Σοφάδων διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των εισβολέων.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

pixel3

Ναυλώνουν πούλμαν με «αυθόρμητους» υποστηρικτές τα οποία ξεκινούν από το κέντρο της Αθήνας με προορισμό πόλεις της επαρχίας για λογαριασμό υποψηφίων - Γραφεία εύρεσης εργασίας ψαρεύουν τους ενδιαφερόμενους μέσω των σόσιαλ μίντια και τους πληρώνουν με μαύρο χρήμα

9