Αλβανός ληστής συνελήφθη με ευρωπαϊκό ένταλμα από τη Γερμανία

Αλβανός ληστής συνελήφθη με ευρωπαϊκό ένταλμα από τη Γερμανία

Ο 28χρονος εντοπίστηκε στην περιοχή της Κρυσταλλοπηγής - Είχε διαπράξει ένοπλη ληστεία στο Αμβούργο

kr18
Οι αρχές της Γερμανίας αναζητούσαν εδώ και επτά μήνες ένα νεαρό Αλβανό, ο οποίος έκανε την εμφάνισή του στην Κρυσταλλοπηγή, καθώς κατηγορείται για ένοπλη ληστεία που έγινε στο Αμβούργο το Νοέμβριο του 2017. Μάλιστα, είχαν εκδώσει Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης γι' αυτόν.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κρυσταλλοπηγής οι οποίοι έκαναν έλεγχο στα στοιχεία του 28χρονου Αλβανού, διαπίστωσαν ότι εκκρεμούσε σε βάρος του το διωκτικό έγγραφο και του πέρασαν χειροπέδες. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας και ήδη ξεκίνησε η διαδικασία για την έκδοσή του στην χώρα που τον αναζητούσε.

*** Στο Αγρίνιο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 46χρονος Έλληνας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για υπεξαίρεση κατ΄ εξακολούθηση, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 15 μηνών.

*** Στην Αμαλιάδα, αστυνομικοί της Ασφαλείας Ήλιδας συνέλαβαν μετά από έλεγχο στοιχείων έναν 49χρονο Έλληνα, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για υπόθεση ναρκωτικών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης