«Ασφυξία» και στα Διαβατά από τους υπεράριθμους μετανάστες, μετά τις δομές στα νησιά

diabata

Πάνω από 27.000 άνθρωποι φιλοξενούνται στις δομές φιλοξενίας που διαχειρίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις

Τα Διαβατά, η Κως, η Λέσβος και η Σάμος φιλοξενούν υπεράριθμους πρόσφυγες/μετανάστες στις δομές των Ενόπλων Δυνάμεων.

Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, αυξήθηκαν κατά 788 άτομα σε σχέση με την περασμένη Πέμπτη οι πρόσφυγες/μετανάστες που διαμένουν στις 30 δομές φιλοξενίας, που διαχειρίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις. Συγκεκριμένα, χθες καταγράφηκαν 27.437 άτομα έναντι 26.649 ατόμων την περασμένη Πέμπτη.

Η δυνατότητα φιλοξενίας των 30 δομών παραμένει στα 23.633 άτομα. Οι δομές φιλοξενίας Λέσβου, Σάμου, Κω, έχουν υπεράριθμους πρόσφυγες/μετανάστες, σύμφωνα με την κατανομή προσφύγων που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς.

Οι τρεις κλάδοι των Ενόπλων Δυνάμεων παρείχαν 14.748 μερίδες φαγητού από τις οποίες 571 μερίδες διανέμονται σε δομές φιλοξενίας, οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητά τους.

Για την υγειονομική κάλυψη των προσφύγων/μεταναστών διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους τρεις κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Χρυσαυγίτns

Το Pαμαζάvι, είναι κιvnτή εορτή και κάθε χρόνο αρχίζει 11 μέρες νωρίτερα, έτσι σε περίπου 33 χρόνια θα ξανά συμπέσει η έναρξη του στα μέσα Μαΐου. Για τους μουσουλμάvoυς είναι ιδιαίτερα επίπονο όταν είναι στους καλοκαιρινούς μήνες λόγω της μεγάλης μέρας και της ανάγκης για υγρά τα οποία βεβαiως απαγορεύovται. Στην Σαουδική Αραβiα η θρησκευτική αστυνομία περιφέρεται στους δρόμους και τιμωρεί ακόμη και αλλόθρnσκους, που τολμάνε σε δημόσιους χώρους να πίνουν νερό σκαvδαλίζοντας τους πιστούς. Αυτές οι πληροφoρίες νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικές για να προσαρμozόμαστε σιγά σιγά στις καινούργιες πραγματικότnτες. Μην τις προσπερνάτε , στο μέλλον θα τις γιορτάζετε κι εσείς. Σε οποία περίπτωση σας εύχομαι ένα ευλογημένο Pαμαζάνι να είστε ευτυχείς εσείς και οι οικογένειες σας.

Γιάννης

Συγχαρητήρια!

Μόνο ..Ένοπλες δεν τις λες!

Δεν είναι ανάγκηνα συντηρούμε Ένοπλες(???) Δυνάμεις αφού προορίζονται για Φιλλιπινέζες των λαθρό.....

aloha snackbar

Ποιες ειδικες δυναμεις? Αυτες που με νομο του μπασοκ απασχολουν ελληνοποιημενους αλλοδαπούς?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mar4

«Η κυβέρνηση, προκειμένου να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα άλυτα προβλήματα που έχει συσσωρεύσει, σπιλώνει την φήμη κάποιων εκ των επιφανέστερων Ελλήνων, με διαρκή και πολύπλευρη προσφορά στην ελληνική κοινωνία» είπε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός