Φθιώτιδα: Συνελήφθη Αλβανός με Ερυθρά Αγγελία στον Καραβόμυλο

Φθιώτιδα: Συνελήφθη Αλβανός με Ερυθρά Αγγελία στον Καραβόμυλο

Ο 40χρονος διώκεται για σεξουαλική εκμετάλλευση και πορνεία

kar17
Σχεδόν μια δεκαετία αναζητούσαν οι διεθνείς αστυνομικές υπηρεσίες και οι αρχές της πατρίδας του έναν 40χρονο Αλβανό, μέλος κυκλώματος σωματεμπόρων που δραστηριοποιούνταν στην γειτονική χώρα. Τελικά, όμως, συνελήφθη μετά από τυχαίο έλεγχο στην περιοχή του Καραβόμυλου στην Φθιώτιδα!

Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που διασταύρωσαν τα στοιχεία του αλλοδαπού, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία Αναζητήσεων που είχε εκδοθεί από το αλβανικό τμήμα της Interpol στις 26 Ιανουαρίου του... 2009! Ο Αλβανός, που κατηγορείται για σεξουαλική εκμετάλλευση και πορνεία, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Λαμίας ο οποίος διέταξε την κράτησή του και κίνησε την διαδικασία έκδοσής του στην πατρίδα του.

*** Πέντε χρόνια αναζητούνταν και μια 40χρονη Νιγηριανή που είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης έξι ετών για ληστρική κλοπή από κοινού και απλή σωματική βλάβη, την οποία είχε διαπράξει στη Ρόδο στις 17 Μαΐου του 2013! Όμως, εξακολουθούσε να κυκλοφορεί σαν... κυρία στην πόλη της Ρόδου, όπου εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δωδεκανήσου. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου που διέταξε τον εγκλεισμό της σε σωφρονιστικό κατάστημα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης