Σύρος: «Ποντικοί» σε κτίριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου - Άρπαξαν 3.000 ευρώ

perifereia

Ήταν η δεύτερη διάρρηξη σε δημόσια υπηρεσία του νησιού

Καλά διαβασμένοι πρέπει να ήταν οι άγνωστοι διαρρήκτες που εισέβαλαν στο κτίριο όπου στεγάζεται μια υπηρεσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην Ερμούπολη της Σύρου, καθώς κινήθηκαν με τρόπο που να μην τους καταγράψει η κάμερα γειτονικής επιχείρησης.

Οι δράστες ερεύνησαν όλα τα γραφεία και έφυγαν με τις τσέπες γεμάτες, αφού ανακάλυψαν ένα σημαντικό ποσό σχεδόν 3.000 ευρώ! Το πρωί της Τρίτης, οι υπάλληλοι της υπηρεσίας που πήγαν για δουλειά αντιλήφθηκαν ότι είχε γίνει διάρρηξη και ειδοποίησαν την Αστυνομία, που πήρε αποτυπώματα και καταθέσεις και ερευνά για να εντοπίσει τους εισβολείς.

Ήταν η δεύτερη διάρρηξη σε δημόσια υπηρεσία του νησιού. Στις 24 Απριλίου είχαν συλληφθεί ένας 21χρονος σεσημασμένος διαρρήκτης και η μόλις 16 χρόνων φίλη του, επειδή τα δακτυλικά τους αποτυπώματα έδειξαν ότι την 1η Δεκεμβρίου 2017 είχαν διαρρήξει τα γραφεία της Δασικής Υπηρεσίας και είχαν αρπάξει ένα χρηματικό ποσό.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

turia

 Υπουργός παρέθεσε τα… επιτεύγματα της Κυβέρνησης, αλλά δεν έδωσε λύσεις στα αιτήματά τους και έτσι από τη Δευτέρα ανακοίνωσαν κινητοποιήσεις με αρχή τη Θεσσαλία. «Οι απαντήσεις που πήραµε όχι µόνο δεν µας ικανοποιούν αλλά δείχνουν ότι η κυβέρνηση έχει κάνει την επιλογή της να µην στηρίξει τον αγροτικό τοµέα»