Συνέλαβαν ζευγάρι που ξάφρισε ηλικιωμένο στην Σητεία

Συνέλαβαν ζευγάρι που ξάφρισε ηλικιωμένο στην Σητεία

Δράστες δυο Έλληνες, ένας 60χρονος και μια 58χρονη, οι οποίοι ξάφρισαν τις οικονομίες ενός 95χρονου 

720_eae4ea67ba5a81b63126b602a586bac4
Με διάφορα προσχήματα έπεισαν έναν υπερήλικα να τους δεχθεί στο σπίτι του στην περιοχή της Σητείας δυο Έλληνες, ένας 60χρονος και μια 58χρονη, οι οποίοι κατάφεραν να αποσπάσουν την προσοχή του και να βρουν ευκαιρία να ξαφρίσουν τις οικονομίες που φύλαγε.

Το ζευγάρι τράπηκε σε φυγή μόλις άρπαξε το χρηματικό ποσό που έκρυβε σε ένα συρτάρι ο 95χρονος και αμέσως βγήκαν τρέχοντας από το σπίτι του. Μπήκαν σε ένα φορτηγό που οδηγούσε ένας άγνωστος άνδρας συνεργός τους ο οποίος περίμενε απ' έξω και διέφυγαν όλοι μαζί. Ωστόσο, δεν πήγαν μακριά, καθώς μόλις αποβιβάστηκαν από το φορτηγό, τους εντόπισαν αστυνομικοί του τμήματος Σητείας και τους ακινητοποίησαν.

Πάνω στο ζευγάρι βρέθηκαν τα κλεμμένα χρήματα τα οποία επιστράφηκαν στον 95χρονο. Οι δυο δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους δίωξη για κλοπή. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για να εξακριβωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές και για να ταυτοποιηθεί ο άγνωστος οδηγός του φορτηγού της διαφυγής τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης