Ανοίγει τις πύλες της η πρώτη εμπορική έκθεση για την κάνναβη στην Τεχνόπολη

cannabiss

Επαγγελματίες του κλάδου θα θέσουν επί τάπητος θέματα που αφορούν την ιατρική εφαρμογή και τη βιομηχανία προϊόντων - Θα πραγματοποιηθούν δύο εξειδικευμένα, επαγγελματικά σεμινάρια

Η πρώτη εμπορική έκθεση για την κάνναβη στην Αθήνα ανοίγει τις πύλες της την 1η Ιουνίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, με τη συμμετοχή καταξιωμένων επαγγελματιών του κλάδου, καλλιεργητών, παραγωγών και επιστημόνων που θα θέσουν επί τάπητος θέματα που αφορούν, στις ιατρικές εφαρμογές της κάνναβης, την αγροτική διάσταση και την βιομηχανία προϊόντων κάνναβης.

«Εισαγωγή στη θεραπεία με κάνναβη»

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν δύο εξειδικευμένα, επαγγελματικά σεμινάρια (masterclass) υπό τον τίτλο «Εισαγωγή στη θεραπεία με κάνναβη», για ιατρούς, θεραπευτικό προσωπικό, επαγγελματίες του χώρου της υγείας και φαρμακοποιούς σχετικά με την ιατρική και φαρμακευτική χρήση της κάνναβης: Το πρώτο με τίτλο «Εισαγωγή στην φροντίδα μέσω της κάνναβης» (1/6,13.00-15.30, κτίριο Innovathens) με τους Δρ Pavel Kubu και Steph Sherer (International Cannabis and Cannabinoid Institute, ICCI) και το δεύτερο με θέμα «Η φαρμακολογία της κάνναβης» (1/6, 16.00-18.30, κτίριο Innovathens).

Για την συμμετοχή σας στα δύο Masterclass «Εισαγωγή στη θεραπεία με κάνναβη» είναι απαραίτητη η προεγγραφή στην ηλεκτρονική φόρμα που βρίσκεται στην ιστοσελίδα http://balkannabisexpo.com/accreditation-medical/el/ και η αγορά ξεχωριστού εισιτηρίου κόστους 50 ευρώ και για τα δύο σεμινάρια, καθώς ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος.

Διεθνή συνέδρια για θεραπευτικό προσωπικό και καλλιεργητές

Εκτός από τα σεμινάρια, στις 1 και 2/6 στην Τεχνόπολη θα πραγματοποιηθούν δύο συνέδρια με 40 κορυφαίους ομιλητές διεθνούς κύρους, ανοιχτά στο κοινό.

Την Παρασκευή 1/6 (12.00 - 21.00, αμφιθέατρο Αθήνα 9.84) θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο “Η επιστήμη της ιατρικής κάνναβης” με την συμμετοχή διακεκριμένων ιατρών (Ethan Russo, Bonnie Goldstein, Franjo Grotenhermen, Javier Pedraza Valiente), επιστημόνων (Lumis Hanus, David Meiri, Guillermo Velasco, Tanja Bagar, Paul Hornby, Pavel Kubu), επιχειρηματιών (Boaz Wachtel, Marco Cappiello), δημοσιογράφων (Marc Walsh), ασθενών (Steph Sherer) και ακτιβιστών (Farid Ghehioueche).

Το Σάββατο 2/6 (12.00 - 21.00, αμφιθέατρο Αθήνα 9.84), θα γίνει το συνέδριο «Συνάντηση κορυφής για την βιομηχανική κάνναβη» με θέμα την βιομηχανική χρήση και απευθύνεται σε παραγωγούς και καλλιεργητές.

Εμπειρίες ασθενών

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν δύο εργαστήρια για ασθενείς σχετικά με την οικιακή καλλιέργεια για ιατρική χρήση, καθώς και παρουσιάσεις εμπειριών ασθενών από τα Βαλκάνια που χρησιμοποιούν θεραπευτικά την κάνναβη. Επίσης, θα γίνουν έξι εργαστήρια - παρουσιάσεις (διατροφή, μαγειρική, δόμηση, κα) ενώ παράλληλα θα φιλοξενούνται καλλιτεχνικές δραστηριότητες (έκθεση πόστερ και σκίτσων, τσίρκο, ζογκλέρ, μουσική από DJs και παραγωγούς).

Η BALKANNABIS EXPO 2018 πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, του Δήμου Αθηναίων, της Περιφέρειας Αττικής και της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας. Στηρίζεται από διεθνείς φορείς, οργανισμούς και δίκτυα όπως οι International Cannabis and CannabinoidInstitute (ICCI), ENCOD, FAAAT, NoCo Hemp Expo, ICANNA.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως 3 Ιουνίου.

Τα εισιτήρια που διατίθενται είναι ημερήσιο 8€ (προπώληση), 10€ (στην είσοδο) και τριημέρου 20€ (προπώληση), 25€ (στην είσοδο).

Η αγορά εισιτηρίων γίνεται από το Viva.gr: https://goo.gl/JojhjK

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

korinthiakos_tsouxtres_09

Ο κίνδυνος να πληγεί ανεπανόρθωτα η τουριστική δραστηριότητα λόγω του φαινομένου αυτού για δεύτερη συνεχή χρονιά είναι κάτι παραπάνω από ορατός με δεδομένο τη μη ύπαρξη έως τώρα αποτελεσματικού σχεδίου αντιμετώπισής του

dolofonia-trikala_main01

Να υπεραπισθεί το γιο του προσπαθεί μιλώντας στο protothema.gr ο πατέρας του 50χρονου συζυγοκτόνου - «Την αγαπούσε και την αγαπάει ακόμη. Αυτή ήθελε να χωρίσουν, ο γιος μου θόλωσε», ισχυρίζεται

Macron11

Με την ευκαιρία της συνόδου Tech for Good που οργάνωσε το Ελιζέ, πολλές εταιρείες ανακοίνωσαν θετικά μέτρα - Η IBM θα προσλάβει 1.400 εργαζόμενους στη Γαλλία - Η Uber θα ασφαλίσει τους 150.000 χιλιάδες οδηγούς που διαθέτει σε όλον τον κόσμο 

ste_099

Το συνταξιοδοτικό δικαίωμα θεμελιώνεται με μόνη τη συμπλήρωση του απαιτούμενου χρόνου ασφάλισης, χωρίς να απαιτείται ταυτοχρόνως ούτε η συμπλήρωση του προβλεπόμενου σχετικού ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης, ούτε η αποχώρηση από την υπηρεσία

drastes-boutari_main01

Ποινή φυλάκισης 21 μηνών  στον 20χρονο σπουδαστή κομμωτικής- Από 14 μήνες στον 36χρονο και τον δεύτερο 20χρονο - Με αναστολή οι ποινές των εικοσάχρονων που νωρίτερα είχαν απολογηθεί με κλάμματα - Καταπέλτης ο Γιάννης Μπουτάρης κατέθεσε ότι η επίθεση σε βάρος του ήταν οργανωμένη

12