Όπλα μαζί με βιβλία πουλούσε... 49χρονος στις Μοίρες!

Οικογενειακή επιχείρηση πώλησης χασίς

Το βιβλιοπωλείο του σε κέντρο πώλησης όπλων και φυσιγγίων είχε μετατρέψει ένας  49χρονος από τις Μοίρες...

Το βιβλιοπωλείο του σε κέντρο πώλησης όπλων και φυσιγγίων είχε μετατρέψει ένας  49χρονος από τις Μοίρες, ο οποίος συνελήφθη για τις περίεργες -όπως αποδείχθηκε- συναλλαγές μέσα στο βιβλιοχαρτοπωλείο που διατηρεί.

Έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, οι οποίες είχαν περιέλθει στην Αστυνομική Υπηρεσία ότι ο ανωτέρω συλληφθείς προμηθεύεται και εμπορεύεται στο κατάστημα του που βρίσκεται στην πόλη των Μοιρών, όπλα και φυσίγγια, άνδρες του ΤΑΕ Μεσαράς έστησαν επιχείρηση παρακολούθησής του. Τη στιγμή που έκριναν κατάλληλη οι αστυνομικοί του ΤΑΕ μετέβησαν στο κατάστημά του όπου έκαναν έρευνα.

Από τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά χίλια εκατό εξήντα πλήρη φυσίγγια κρότου διαμετρήματος 8 mm και 9mm, καθώς και ένα πιστόλι κρότου εύχρηστο μάρκας VALTRO mod. mini 9 με αριθμό F35669 ιταλικής προέλευσης. Ευρήματα την κατοχή των οποίων ο ιδιοκτήτης δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

foto-ministrise

Το αλβανικό υπουργείο Εξωτερικών καλεί την Ελλάδα να δει αντικειμενικά την πραγματικότητα, υποστηρίζει ότι αποτελεί πράδειγμα προς μίμηση ως προς τη συνύπαρξη με τη μειονότητα και καλεί όσους «νομίζουν ότι θίγονται» να προσφύγουν στα αρμόδια ευρωπαϊκά δικαστήρια