Με μοτοσυκλέτα «έτρεχε» ο Κοντονής για την αναδοχή αλλά δεν πρόλαβε να ψηφίσει

kontonis_arthro_antikatastasi

Ο υπουργός Δικαιοσύνης έστελνε και ηλεκτρονικά μηνύματα, τόσο στον πρόεδρο της Βουλής, όσο και στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης, αλλά παρ΄ όλα αυτά για λίγα μόλις λεπτά, έχασε την ψηφοφορία

Σοβαροί υπηρεσιακοί λόγοι ανάγκασαν τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή να μεταβεί στο υπουργείο του και να μην είναι στην Βουλή κατά την ψηφοφορία του σχετικού άρθρου περί αναδοχής παιδιών, επισημαίνει σε σημερινή ανακοίνωσή του, ενώ χαρακτηρίζει ανακριβή τα σχετικά δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου.

Μάλιστα, δεν παραλείπει ο κ. Κοντονής να τονίσει ότι χρησιμοποιήσε ακόμη και μοτοσυκλέτα στην προσπάθεια του να προλάβει να επιστρέψει στη Βουλή για να ψηφίσει, ενώ έστειλε ακόμη και ηλεκτρονικά μηνύματα, τόσο στον πρόεδρο της Βουλής, όσο και στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης, αλλά παρ΄ όλα αυτά για λίγα μόλις λεπτά, έχασε την ψηφοφορία.

Ειδικότερα, ο υπουργός Δικαιοσύνης στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «επειδή από μερίδα του Τύπου συνεχίζεται ο σχολιασμός της απουσίας μου κατά την ονομαστική ψηφοφορία του άρθρου 8 του νομοσχεδίου περί αναδοχής στη βάση ανακριβών δηλώσεων τρίτων, θέλω να τονίσω ότι αναγκάστηκα να αποχωρήσω από τη Βουλή λίγο μετά το πέρας της ομιλίας του Πρωθυπουργού λόγω σοβαρών υπηρεσιακών λόγων και να μεταβώ στο υπουργείο Δικαιοσύνης».

Συνεχίζει ο κ. Κοντονής, υπογραμμίζοντας για τις απέλπιδες προσπάθειες του:
«Προσπάθησα να επανέλθω τάχιστα κινούμενος μάλιστα με μοτοσυκλέτα, πλην όμως για λίγα λεπτά απώλεσα τη δυνατότητα να συμμετάσχω στη διενεργηθείσα ονομαστική ψηφοφορία και να υπερψηφίσω το άρθρο 8 του νομοσχεδίου. Τα ανωτέρω από την πρώτη στιγμή έκανα γνωστά τόσο στον Πρόεδρο της Βουλής μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος,όσο και στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης».

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Νάντια

Πάλι καλά .Ανησυχούσε όλη η χώρα.

Νίκη Βασιλειου

Πάνε οι ροζ ψήφοι, κόπιασες, εκτέθηκες στους φυσιολογικούς σου ψηφοφόρους και τελικά τζίφος. Το μόνο που σου μένει υπουργέ ειναι να πας στο gay pride με στολή τύπου Τζέησον, το μούσι ταιριάζει μην ανησυχείς. Άλλωστε κοντοπατριώτες είστε, απο το Κάστρο Ηλειας ειναι ο σύντροφος Τζέησον.

Παρακαλώ πολύ...

ΤΟ Jason Αντιγόνη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

elas1

Η ανήλικη έκανε «επίθεση αγάπης» στον εμβρόντητο 74χρονο τη στιγμή που επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητό του που ήταν σταθμευμένο στην πόλη της Άρτας το πρωί της Πέμπτης. Στο κάθισμα του συνοδηγού, το θύμα είχε ήδη αφήσει το τσαντάκι, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό, τραπεζικές κάρτες και διάφορα προσωπικά του έγγραφα

toyrkoi_aksiwmatikoi_arthro

Οι οκτώ Τούρκοι αξιωματικοί θα αποτελέσουν μέρος του «μενού» και της δεύτερης συνάντησης ανάμεσα σε Τσίπρα και Ερντογάν μέσα σε τρεις μήνες - Το ζήτημα των «οκτώ» εξακολουθεί να επισκιάζει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις - Ο χώρος που φυλάσσονται είναι απροσπέλαστος για περαστικούς και δεν βρίσκεται στην Αττική

1