Κλείνουν και πάλι οι σήραγγες των Τεμπών - Δείτε τις ημέρες και τις ώρες

Κλείνουν και πάλι οι σήραγγες των Τεμπών - Δείτε τις ημέρες και τις ώρες

Το κλείσιμο γίνεται λόγω έργων 

tempi_siragges
Κλειστές θα παραμείνουν μεθαύριο Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 και την επόμενη Τρίτη, 22 Μαΐου 2018 οι σήραγγες Τ1 και τ2 του αυτοκινητοδρόμου ΑΘΕ, στο τμήμα από Ευαγγελισμό, μέχρι το νοτιότερο άκρο του ανισόπεδου κόμβου Πλαταμώνα.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, οι σήραγγες θα παραμείνουν κλειστές λόγω έργων συντήρησης και αναβάθμισης τόσο την Τετάρτη όσο και την επόμενη Τρίτη από τις 10 το βράδυ έως τις 6 το πρωί της επομένης.

Για όσο οι σήραγγες θα είναι κλειστές, θα απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις του αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε. κατά μήκος των σηράγγων Τ1 & Τ2, στο τμήμα από Ευαγγελισμό (νέα χ/θ 377+150) έως το νοτιότερο άκρο του ανισόπεδου κόμβου Πλαταμώνα (χ/θ (400+265) καθώς και η είσοδος όλων των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., από τον ημικόμβο Ραψάνης με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων και για τις δύο κατευθύνσεις (Αθήνα – Θεσσαλονίκη), θα πραγματοποιείται από την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης (υφιστάμενη εθνική οδός Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς, μέσω της Κοιλάδας των Τεμπών) και συγκεκριμένα από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού (νέα χ/θ 377+150) έως τα διοικητικά όρια των Περιφερειακών Ενοτήτων Λάρισας – Πιερίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης