Κάτω Βασιλική: Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 18χρόνου Ολλανδού ορειβάτη

Κάτω Βασιλική: Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 18χρόνου Ολλανδού ορειβάτη

Η τελευταία επαφή που είχε με τον παππού και την γιαγιά του σήμερα ήταν στις 12:00 όταν ο παππούς του τον είδε με τα κιάλια του να το χαιρετάει αρκετά μέτρα μακριά από το σημείο που είχαν τροχόσπιτο

kato-vasiliki
Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 18χρόνου Ολλανδού ορειβάτη ο οποίος έχει εξαφανιστεί στην Βαράσοβα από την πλευρά της Κάτω Βασιλικής Ναυπακτίας στην παραλία Λιμνοπούλας . Συγκεκριμένα το πρωί της Κυριακής στις 10:00 ξεκίνησε την πεζοπορία του στην Βαράσοβα και η τελευταία επαφή που είχε με τον παππού και την γιαγιά του σήμερα ήταν στις 12:00 όταν ο παππούς του τον είδε με τα κιάλια του να το χαιρετάει αρκετά μέτρα μακριά από το σημείο που είχαν το τροχόσπιτο. Λίγες ώρες αργότερα στις 16:00 ο παππούς του ζήτησε βοήθεια καθώς ο 18χρόνος δεν είχε επιστρέψει.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν άνδρες της αστυνομίας, της Π.Υ. Μεσολογγίου καθώς, η 6η ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο και η Εθελοντική ομάδα Διάσωσης Μεσολογγίου όπου έκαναν έρευνες από το απόγευμα μέχρι να νυχτώσει. Συνολικά συμμετείχαν στις έρευνες 27 άτομα χωρίς ωστόσο να έχουμε αποτέλεσμα με τον 18 χρόνο.Οι έρευνες θα συνεχιστούν το πρωί της Δευτέρας και δεν αποκλείεται να ζητηθεί και εναέριο μέσο για την αναζήτηση του 18χρόνου.

Πηγή: nafpaktianews.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης