Ανθρωποκυνηγητό για δύο ληστείες

Του έκλεψαν ακόμη  και τα παράθυρα !

Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλείς  στις αστυνομικές αρχές η αποκέντρωση  της εγκληματικότητας και η  επέκτασή της στην περιφέρεια, με τις ληστείες τραπεζών να  βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη...

Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλείς  στις αστυνομικές αρχές η αποκέντρωση  της εγκληματικότητας και η  επέκτασή της στην περιφέρεια, με τις ληστείες τραπεζών να  βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη.  Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά τα ίχνη δύο διαφορετικών συμμοριών που χτύπησαν στην Ηλεία και την Ημαθία.

Οι κακοποιοί που λήστεψαν  το υποκατάστημα της Αγροτικής  Τράπεζας στη Βάρδα Ηλείας  φαίνεται πως είναι παλιοί  «γνώριμοι» των αρχών, καθώς  έχουν διαπράξει και άλλες  ένοπλες ληστείες στην δυτική Πελοπόννησο. Οι δράστες ήταν τέσσερις και κατάφεραν να αρπάξουν άγνωστο χρηματικό ποσό με την απειλή όπλων, πριν διαφύγουν με ένα αυτοκίνητο και μία μοτοσικλέτα.

Με άγνωστο μέσο διέφυγαν οι  δύο άγνωστοι ένοπλοι κακοποιοί που λήστεψαν το υποκατάστημα τράπεζας στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και άρπαξαν, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των τραπεζικών υπαλλήλων, περίπου 10.000 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης