Κέρκυρα: Λουκέτο στο τμήμα Συγκοινωνιών - Κύκλωμα εξέδιδε «μαϊμού» διπλώματα

SYGKOINONION-1

Όλοι οι υπάλληλοι έχουν παραδώσει τα κλειδιά των γραφείων της υπηρεσίας - Η λεία του κυκλώματος υπολογίζεται ότι ανέρχεται μόνο για τα Ι.Χ πάνω από 200.000 ευρώ, με δεδομένο ότι η μίζα για κάθε δίπλωμα έφθανε τα 100 ευρώ

Η διαλεύκανση ενός απίστευτου σκανδάλου σε μέγεθος βρίσκεται σε εξέλιξη με τους εκτεταμένους ελέγχους και την ενδελεχή έρευνα που διεξάγουν στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Κέρκυρας οι Αδιάφθοροι της Ελληνικής Αστυνομίας και το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης.

Η Υπηρεσία έχει σφραγιστεί από το πρωί της Πέμπτης και όλοι οι υπάλληλοι έχουν παραδώσει τα κλειδιά των γραφείων της υπηρεσίας.

Βήμα, βήμα οι αρμόδιες διωκτικές και ελεγκτικές αρχές αρχίζουν να «ξεδοντιάζουν» το κύκλωμα, η δράση του οποίου ανέρχεται σε 17 περίπου χρόνια και αναζητούνται συγκεκριμένα στοιχεία για να δέσουν τις κατηγορίες.

SYGKOINKNION-2
SIGKOINOION-3
SGKOINONION-4


Η λεία του κυκλώματος υπολογίζεται ότι ανέρχεται μόνο για τα Ι.Χ πάνω από 200.000 ευρώ, με δεδομένο ότι η μίζα για κάθε δίπλωμα έφθανε τα 100 ευρώ. Η λεία του κυκλώματος ξεπερνά κατά πολύ το ποσό αυτό, αφού για τα επαγγελματικά διπλώματα, η μίζα ξεκινούσε από τα 300 ευρώ και άγγιζε τα 700 ευρώ, σύμφωνα με μαρτυρίες και καταγγελίες. Θα πρέπει να συνυπολογιστεί ότι οι εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης στο νησί μας πραγματοποιούνται δυο ή τρεις φορές την εβδομάδα.

Στην Κέρκυρα δραστηριοποιούνται 20 σχολές οδήγησης και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μόνο 4-5 δεν συμμετείχαν στο κύκλωμα.

Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι τόσο ο σημερινός Διευθυντής της Υπηρεσίας, όσο και οι σημερινοί Τμηματάρχες δεν έχουν καμία ανάμειξη στο κύκλωμα και συνεργάζονται με τις ελεγκτικές αρχές και τους άνδρες της Αστυνομίας στην διαλεύκανση της υπόθεσης.

Πηγή: corfutvnews

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Μιζού

γιατί εδώ στην αθήνα τόσο δεν πάει το μαλλί. βλέπεις απόφοιτους λυκείου υπαλλήλους του μεταφορών με αμαξάρες και αναρρωτίεσαι: με το μισθό σου τα πήρες αυτά!! και οι "απο πάνω" πέεερα βρέχει. απο τα πολιτικά γραφεία παίρνουν τηλέφωνο τους εξεταστές "να περάσετε τον ανηψιό του τάδε" ο οποίος είναι δημόσιος κίνδυνος. η πρώτη χώρα στα τροχαία είμαστε. Μίζα, κλίκα, διαφθορά και αδιαφορία. Εσύ ταμτάκο , ευτυχώς που δεν είσαι δημόσιος υπάλληλος. Ζήλια ψώρα σου. Αρχιτσιφλικάς θα ήσουν.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΤΡΑ

Στην Πατρα να δειτε τι γινεται...........με τα διπλωματα

Tamtakos

Αμα βαλεις κάτω τι έχουν φάει οι δημόσιοι υπάλληλοι η Novartis είναι αστείο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

vegan6

Στους συρμούς κυκλοφορούν αφίσες με φωτογραφίες ζώων, με τα ανάλογα μηνύματα της vegan εκστρατείας - Για δυσφήμιση του ελληνικού κρέατος και των γαλακτοκομικών προϊόντων μιλά  η Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος  - Πυρά και κατά της Αττικό Μετρό

samos

Ακολούθως ο αλλοδαπός έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό του και απειλούσε να αυτοκτονήσει - Το άγριο επεισόδιο έληξε μετά την παρέμβαση του επικεφαλής της ΟΠΚΕ Αττικής, ο οποίος διαπραγματεύθηκε μαζί του και τον έπεσει να αφήσει το αιχμηρό αντικείμενο που κρατούσε - Επεισόδια και στην τραπεζαρία του hot spot

skiathos_lalaria

Δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας αναφέρεται στην προσπάθεια των αρχών της Σκιάθου να σταματήσουν την αλλοίωση της παραλίας Λαλάρια – Έβαλαν στο αεροδρόμιο κουτιά και ζητούν από τους τουρίστες να επιστρέψουν τα βότσαλά τους