Άλλες δύο αυτοκτονίες λόγω κρίσης

Άλλες δύο αυτοκτονίες λόγω κρίσης

Δύο  ακόμη οικογένειες στο Ηράκλειο  και την Λαμία θρηνούν τον  οικειοθελή χαμό δικών τους  ανθρώπων, που έβαλαν τέλος στις  ζωές τους επειδή δεν μπορούσαν  να αντέξουν τα χρέη...

Δύο  ακόμη οικογένειες στο Ηράκλειο  και την Λαμία θρηνούν τον  οικειοθελή χαμό δικών τους  ανθρώπων, που έβαλαν τέλος στις  ζωές τους επειδή δεν μπορούσαν  να αντέξουν τα χρέη που  τους δημιούργησε η κακή οικονομική τους κατάσταση, λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης!

      Στο Ηράκλειο Κρήτης, τρία ανήλικα παιδιά έμειναν ορφανά, όταν ο πατέρας τους στήριξε στο μέτωπό του ένα κυνηγετικό όπλο και τράβηξε τη σκανδάλη… Ο 35χρονος ελεύθερος επαγγελματίας είχε πάρει δάνεια για να χτίσει σπίτι και για να αγοράσει αυτοκίνητο, αλλά οι δουλειές του δεν πήγαιναν καλά και δεν μπορούσε να ξεχρεώσει τις τράπεζες. Πριν από τον θάνατό του, είχε καταναλώσει αλκοόλ και είχε ενημερώσει φίλους και συγγενείς με μηνύματα γεμάτα υπονοούμενα στα κινητά τους.

      * Στην  Λαμία, ο γιος ενός 59χρονου συνταξιούχου στρατιωτικού δοκίμασε το μεγαλύτερο σοκ της ζωής του, όταν άνοιξε την πόρτα της αποθήκης στην επιχείρηση που διατηρεί και αντίκρισε τον πατέρα του να κρέμεται από μια αυτοσχέδια αγχόνη! Ο 59χρονος αυτόχειρας είχε αφήσει τρία σημειώματα στην οικογένειά του, με τα οποία εξηγούσε ότι οι λόγοι που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία ήταν οικονομικοί. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

christina0

Το «Gala» βρέθηκε στην ιστορική θαλαμηγό που έχει φιλοξενήσει στα καταστρώματά της ιστορικές προσωπικότητες όπως ο Τσόρτσιλ, ο βασιλιάς Φαρούκ της Αιγύπτου, η Μέριλιν Μονρόε, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, ο Τζον Φ. Κένεντι και ο Φρανκ Σινάτρα

12