Επιχείρηση «σκούπα» στον Πειραιά για το παρεμπόριο

paremporio11

Με την συνδρομή του Δήμου κατασχέθηκαν περισσότεροι από τέσσερις τόνοι παράνομων προϊόντων

Περισσότεροι από τέσσερις τόνοι παράνομων προϊόντων κατασχέθηκαν σήμερα σε μία επιχείρηση «σκούπα», στην οποία συμμετείχε ο Δήμος Πειραιά, για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου στην πλατεία Ιπποδάμειας και στην οδό Αλιπέδου.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο της Ευέλικτης Δράσης Πεζών Περιπολιών της ΓΑΔΑ, της Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά και εργαζομένων από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά, ενώ τα προϊόντα που κατασχέθηκαν καταστράφηκαν αυθημερόν εντός του απορριμματοφόρου τού δήμου.

Σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πειραιά αναφέρεται ότι βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με τους εκπροσώπους της ΕΛΑΣ και με άλλους φορείς της πόλης και πως «ο δήμος συνδράμει με όλα τα μέσα που διαθέτει στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, που έχει την ευθύνη για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου».

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ

ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ''ΠΑΖΑΡΙ'' ΚΑΙ ΕΙΔΚΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΝΤΙΚΡΥΖΟΥΜΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ! ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΕΙΨΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ !!! ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kar65

Βασική αποστολή του πατέρα Αλέξανδρου Καρλούτσου θα είναι ουσιαστικά το fund raising, δηλαδή η συλλογή των απαραίτητων πόρων για την ενίσχυση του όλου έργου, κοινωνικού, φιλανθρωπικού και άλλου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής