Κρήτη: «Πυρετός» προετοιμασιών ενόψει της επίσκεψης Καρόλου - Καμίλας

Κρήτη: «Πυρετός» προετοιμασιών ενόψει της επίσκεψης Καρόλου - Καμίλας

Συνεργεία του δήμου και εθελοντές εργάζονται νυχθημερόν για να τους υποδεχθούν – Το πριγκιπικό ζεύγος θα φτάσει στο νησί την Παρασκευή 

cretapost_charles1
Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στις Αρχάνες για την επικείμενη αύξηση του πρίγκιπα Καρόλου και της δούκισσας Καμίλα Πάρκερ – Μπόουλς.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, που δημοσιεύει και τις σχετικές φωτογραφίες, τις τελευταίες ημέρες συνεργεία του δήμου και εθελοντές εργάζονται νυχθημερόν για να είναι όλα έτοιμα για την επίσκεψη.

Στο δρόμο βρίσκονται συνεχώς υπάλληλοι της υπηρεσίας καθαριότητας, ενώ πραγματοποιούνται εργασίες σε φανάρια, λάμπες και πεζοδρόμια.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, το πριγκιπικό ζεύγος θα φτάσει στην Κρήτη την Παρασκευή, 11 Μαΐου.

cretapost_charles
Κλείσιμο


Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμά τους στην Κρήτη


Ειδικότερα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η δούκισσα της Κορνουάλης θα φτάσουν στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου στις 11.45 της Παρασκευής και θα αναχωρήσουν για τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού.

Μετά την περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας θα επισκεφθεί τους χώρους της Βρετανικής Αρχαιολογικής Σχολής ενώ η Δούκισσα της Κορνουάλης, περίπου στις 13.45, θα μεταβεί στο Οινοποιείο Λυραράκη.

Περί τις 14.30, θα μεταβούν στις Άνω Αρχάνες Ηρακλείου όπου θα ενημερωθούν για το έργο της ΜΚΟ Οργανισμός Ανάπτυξης Ηρακλείου που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Στέγασης & Ομαλής Ένταξης Προσφύγων στην τοπική κοινωνία και θα συνομιλήσουν με μετανάστες, εθελοντές και μέλη της κοινότητας στο Παλαιό Σχολείο.

Τέλος, πριν την αναχώρηση από τη χώρα μας, το Πριγκιπικό ζεύγος θα παραστεί σε παραδοσιακή γιορτή στην Πλατεία των Αρχανών με πολιτιστικές δράσεις και παραδοσιακά προϊόντα της Κρήτης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης