Το «Μ» είναι στο ΘΕΜΑ! Μια ειδική συλλεκτική έκδοση 240 σελίδων αφιερωμένη στον Ανδρα!

Το «Μ» είναι στο ΘΕΜΑ! Μια ειδική συλλεκτική έκδοση 240 σελίδων αφιερωμένη στον Ανδρα!

Αυτή την Κυριακή 13 Μαϊου στο ΘΕΜΑ η πιο πολυτελής και πολυσέλιδη έκδοση που έγινε ποτέ για τον Ανδρα παρουσιάζει: Ιστορίες ξεχωριστών ανθρώπων, μαθήματα ζωής, τις απολαύσεις που μένουν και τις εμπειρίες που μάς αλλάζουν. Μαζί, Στυλ, Ρολόι, Design, Food Culture, Wines & Spirits, Ταξίδι, Σπορ, Υγεία και 15 δυνατές συνεντεύξεις. Στο εξώφυλλο του πρώτου τεύχους του «Μ» πρωταγωνιστεί ο Tom Hardy.

tom_hardy_marie_arthro
Μια ειδική συλλεκτική έκδοση 240 σελίδων αφιερωμένη στον Άντρα .

Το "Μ" κυκλοφορεί με το Θέμα την Κυριακή 13 Μαϊου στην πιο πολυτελή και πολυσέλιδη έκδοση που έγινε ποτέ για τον Άνδρα και παρουσιάζει: Ιστορίες ξεχωριστών ανθρώπων, μαθήματα ζωής, τις απολαύσεις που μένουν και τις εμπειρίες που μάς αλλάζουν. Μαζί: Στυλ, Ρολόι, Grooming, Design, Food Culture, Wines & Spirits, Objects of Desire, Ταξίδι, Σπορ, Υγεία, Αυτοκίνητο και 15 δυνατές συνεντεύξεις.

mm1

mm2



Το “Μ” είναι ένα συλλεκτικό εγχειρίδιο που έχει σκοπό να φωτίσει την εσωτερική, μυστηριώδη πλευρά του σύγχρονου άντρα. Δεν είναι απλώς ένα έντυπο, αλλά μια αντίληψη απέναντι στη ζωή. Εστιάζει στις βαθύτερες Αξίες που περνούν από γενιά σε γενιά, στην επιθυμία του άντρα να εξερευνά και να ανακαλύπτει εμπειρίες, τόπους, κανόνες και τελικά τον αληθινό του εαυτό.
Κλείσιμο
Το “Μ” καταγράφει των αφρό των τάσεων διεθνώς, αλλά εμβαθύνει στο προσωπικό στυλ του κάθε άντρα ξεχωριστά. Είναι μια σύνθεση ιστοριών που εμβαθύνουν στην Aυθεντικότητα, τη Γνώση, τη Δύναμη της Θέλησης και την Επιμονή μέχρι την επίτευξη του τελικού στόχου.

mm3
mm4

Η ομάδα συνεργατών του “Μ” απαρτίζεται από καταξιωμένους συντάκτες, ειδικευμένους γνώστες σε κάθε τομέα, φωτογράφους και editors που ενημερώνονται διαρκώς για ό,τι νέο και ενδιαφέρον εμφανίζεται στον κόσμο που μας περιβάλλει.

Η ονομασία του “Μ” προέρχεται από το πρώτο γράμμα και σύμβολο της λέξης ΜAN. Το τεύχος Νο1 θα έχει τίτλο “Α Man’s Odyssey” και στο εξώφυλλο του περιοδικού πρωταγωνιστεί ο Tom Hardy.


Το «Μ» είναι στο ΘΕΜΑ! Μια ειδική συλλεκτική έκδοση 240 σελίδων αφιερωμένη στον Ανδρα!


mm6
mm5

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης