Μεγαλοπαραγωγός... χασίς φιλοδοξούσε να γίνει ένας 50χρονος στο Κιλκίς

Μεγαλοπαραγωγός... χασίς φιλοδοξούσε να γίνει ένας 50χρονος στο Κιλκίς

Οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του υπόπτου και τους γύρω ακάλυπτους χώρους και βρήκαν εννέα πλαστικά τελάρα και 23 μικρού και μεγάλου μεγέθους γλάστρες, μέσα στις οποίες είχε φυτέψει και καλλιεργούσε συνολικά 157 δενδρύλλια κάνναβης

xasids

Μεγαλοπαραγωγός... χασίς φιλοδοξούσε να γίνει ένας 50χρονος Έλληνας που είχε στήσει ολόκληρο φυτώριο με χασισόδεντρα στην αυλή του σπιτιού του σε περιοχή του Κιλκίς! Ωστόσο, του χάλασαν τα σχέδια οι άνδρες της Ασφάλειας Παιονίας που ενημερώθηκαν για την φυτεία.

Οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του υπόπτου και τους γύρω ακάλυπτους χώρους και βρήκαν εννέα πλαστικά τελάρα και 23 μικρού και μεγάλου μεγέθους γλάστρες, μέσα στις οποίες είχε φυτέψει και καλλιεργούσε συνολικά 157 δενδρύλλια κάνναβης που είχαν μόλις βλαστήσει και το ύψος τους δεν ξεπερνούσε τα 0,10 εκατοστά!

Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ στην κατοχή του 50χρονου βρέθηκε και μικροποσότητα ηρωίνης. Μετά από αυτά, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς, που άσκησε σε βάρος του δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης