«Τι είδους άνθρωποι είναι εκείνοι που μισούν νεκρούς;» διερωτάται ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων

«Τι είδους άνθρωποι είναι εκείνοι που μισούν νεκρούς;» διερωτάται ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων

«Ο αντισημιτισμός έδειξε ένα από τα πρόσωπά του» δήλωσε ο κ. Καλαντζής – Καταδίκασε τη βεβήλωση του εβραϊκού νεκροταφείου στη Νίκαια

vandalismoi_nikaia
«Ποιος και γιατί νιώθει ότι ενοχλείται από νεκρούς;» δήλωσε ο γενικός γραμματέας Θρησκευμάτων Γιώργος Καλαντζής σχετικά με τη βεβήλωση του εβραϊκού νεκροταφείου στη Νίκαια.

Ο κ. Καλαντζής έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Τι είδους άνθρωποι είναι εκείνοι που μισούν νεκρούς; Ποιος και γιατί νιώθει ότι ενοχλείται από νεκρούς; Ο αντισημιτισμός έδειξε ένα από τα πρόσωπα του. Ας μην μείνουμε αδιάφοροι απέναντι σε μια πράξη που στρέφεται ενάντια σε μια βαθιά ανθρώπινη ανάγκη, τον σεβασμό των νεκρών. Ο βανδαλισμός του εβραϊκού νεκροταφείου πρέπει να είναι για μας μια αιτία, ένας λόγος για να εντείνουμε ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες μας ώστε το δηλητήριο του αντισημιτισμού να μείνει μακριά από την κοινωνία μας».

Θυμίζουμε ότι πριν από μία ημέρα Εβραϊκούς τάφους βεβήλωσαν άγνωστοι στο 3ο νεκροταφείο Αθηνών στη Νίκαια. Οι βάνδαλοι έσπασαν τις επιτύμβιες πλάκες των τάφων κλωτσώντας τους και στη συνέχεια διέφυγαν από το σημείο. Οι βανδαλισμοί έγιναν αντιληπτοί από τον φύλακα του νεκροταφείου που κάλεσε την αστυνομία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης