Έχει πυροβολήσει κι άλλα σκυλιά ο πιστολέρο της Πτολεμαΐδας

Έχει πυροβολήσει κι άλλα σκυλιά ο πιστολέρο της Πτολεμαΐδας

Οι φιλόζωοι απαiτούν να διερευνηθούν εξονυχιστικά και τα τρία περιστατικά και να συλληφθεί ο ασυνείδητος δράστης που πυροβολεί ανυπεράσπιστα ζώα

maltese
Μετά τον σάλο που προκάλεσε η εν ψυχρώ θανάτωση ενός μικρόσωμου σκυλιού ράτσας Μαλτέζ στο μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου πολυκατοικίας στην Πτολεμαΐδα με πυροβολισμούς από αεροβόλο, αποκαλύπτεται ότι με τον ίδιο τρόπο έχουν θανατωθεί άλλα δυο σκυλιά!

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν στο αστυνομικό τμήμα μέλη του τοπικού Φιλοζωικού Σωματείου, η εκτέλεση του άτυχου σκύλου το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου δεν ήταν η πρώτη στην πόλη. Είχαν προηγηθεί άλλα δυο περιστατικά πυροβολισμών με αεροβόλο τον περασμένο Μάρτιο, το ένα κοντά στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου στην Άνω Πτολεμαΐδα και το άλλο κοντά στη λαϊκή αγορά, όπου πυροβολήθηκε και το Μαλτέζ!

Οι φιλόζωοι απαίτησαν να διερευνηθούν εξονυχιστικά και τα τρία περιστατικά και να συλληφθεί ο ασυνείδητος δράστης που πυροβολεί ανυπεράσπιστα ζώα.

Η προανάκριση για το θανάσιμο τραυματισμό της άτυχης σκυλίτσας βρίσκεται σε εξέλιξη μετά τη μήνυση κατ’ αγνώστων που υπέβαλαν οι ιδιοκτήτες, οι οποίοι σύμφωνα με το e-ptolemeos.gr έδωσαν συμπληρωματική κατάθεση το βράδυ της Πέμπτης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης