Η δασκάλα της... οργής: Προβάλλει γκέι βίντεο στην τάξη, διδάσκει... γιόγκα και καταργεί τα θρησκευτικά!

daskala_video_arthro

«Σας παρακαλούμε! Βοηθήστε να φύγει από το σχολείο μας», φωνάζουν γονείς και μαθητές του σχολείου των βορείων προαστίων

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες δίνουν πλέον οι γονείς για την δραστηριότητα της δασκάλας της έκτης τάξης δημοτικού σχολείου των βορείων προαστίων. 

Όπως καταγγέλλουν η «δασκάλα» προτρέπει μαθητές του ιδίου φύλου να φιλιούνται στο στόμα μέσα στην τάξη, τους διδάσκει… γιόγκα, κατήργησε μόνη της το μάθημα των Θρησκευτικών λέγοντας ότι ακολουθεί εντολή του Υπουργείου Παιδείας, εφευρίσκει δικά της μαθήματα, ενώ μέσα στην τάξη προβάλει βίντεο με ζευγάρια ομοφυλοφίλων.

«Μέχρι σήμερα φοβόμασταν να μιλήσουμε μήπως η δασκάλα αυτή στοχοποιήσει τα παιδιά μας. Το χθεσινό ρεπορτάζ στο protothema.gr μας έδωσε θάρρος να πούμε περισσότερα. Η δασκάλα είναι επικίνδυνη και απαιτούμε να φύγει από το σχολείο», λένε γονείς του σχολείου του βορείων προαστίων που από το πρωί τηλεφωνούν στο Πρώτο ΘΕΜΑ.

«Μιλάμε σε εσάς τους δημοσιογράφους διότι στις επιστολές που κάναμε προς την διεύθυνση του σχολείου, την Διεύθυνση Πρωτοβάθμια Εκπαίδευσης και το Υπουργείο έμειναν αναπάντητες», εξηγεί μητέρα μαθητή της συγκεκριμένης τάξης με τον παρακάτω διάλογος να αποκαλύπτει πράγματα που προκαλούν ανατριχίλα..

Πότε αρχίσατε να ανησυχείτε για την συμπεριφορά της δασκάλας;

Από τον Δεκέμβρη που ανέλαβε την τάξη η συγκεκριμένη δασκάλα. Όταν τα παιδιά μας μάς έλεγαν ότι δεν τους έκανε μάθημα, αλλά τους έκανε γιόγκα..

Γιόγκα;..

-Γιόγκα! Πλέξιμο ! Και αναρωτιόμασταν όλοι αν είναι δασκάλα. Αν το ψάξει και λίγο κάποιος μπορεί και να αποκαλυφθεί ότι δεν είναι καν δασκάλα. Πέρα από αυτό, έκανε με το λυσάριο μάθημα στη Γλώσσα και στα Μαθηματικά! Στη Φυσική, όταν αποτύγχανε στα πειράματα, αντί να τα επαναλάβει έλεγε στα παιδιά να γράψουν το λανθασμένο συμπέρασμα! Μοιάζει η στάση αυτή με στάση δασκάλας;

Επίσης, από μαρτυρίες των παιδιών, αλλά όλων των παιδιών, προσέβαλλε τα παιδιά μέσα την τάξη, τα παιδιά δεν τολμούσανε και δεν τολμάνε ακόμα να της πουν κάτι ή να την ρωτήσουν κάποια απορία γιατί τους λέει: «ζητήστε συγνώμη από τους συμμαθητές σας που δεν καταλαβαίνετε!». Και τα έκανε να νιώθουν πάρα πολύ άσχημα.

Το αποκορύφωμα ήταν ένα βίντεο το οποίο προέβαλλε μέσα στην τάξη και έγραψε στον πίνακα: "Η αγάπη δεν έχει ταμπέλες, βρείτε το άλλο σας μισό ακόμα και μεταξύ συγγενών…"

Υπάρχει και βίντεο το οποίο προέβαλλε μέσα στην τάξη;…

Βεβαίως. Το βίντεο αυτό το έβαλε στην τάξη δύο φορές. Τον περασμένο Δεκέμβριο και στην γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, 14 Φεβρουαρίου, και έδειχνε ομοφυλόφιλους να φιλιούνται στο στόμα, να έχουν υιοθετήσει παιδάκια και να λέει στα παιδιά ότι αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό να συμβαίνει. Και της λέγανε τα παιδιά: «Μα τι λέτε, κυρία; Είναι φυσιολογικό αυτό το πράγμα; Δηλαδή αν πιάσω εγώ έναν συμμαθητή μου και φιληθώ στο στόμα είναι φυσιολογικό; Και είπε η δασκάλα: «Βεβαίως, αν το νιώθεις, καν’το!».

Αυτά τα καταγγέλλουν τα παιδιά στους γονείς;

Όλα τα παιδιά τα έχουν καταγγείλει. Μετά το βίντεο, έβαλε τα παιδιά να γράψουν στον πίνακα τους τα συναισθήματα τους από το βίντεο αυτό, και γράφανε τα παιδιά: «αηδία», άλλο παιδί έγραψε ότι το βίντεο τού προκάλεσε φόβο και όταν το ρωτήσαμε το παιδί γιατί έγραψε φόβο μας είπε: «Φόβο για την δασκάλα». Αναστατωθήκαμε γιατί είναι εντελώς αναρμόδια να προβάλλει τέτοια βίντεο στα παιδιά και δεν έχει κανένα δικαίωμα να επηρεάζει την σεξουαλική τους ταυτότητα.

Στον διευθυντή του σχολείου έχετε απευθυνθεί;

Για όλα αυτά είναι ενήμερος και ο διευθυντής του σχολείου και ο σχολικός σύμβουλος στον οποίο είχαμε πάει από τον Δεκέμβριο και δεν έκανε απολύτως τίποτα, το έθαψε το θέμα. Ο διευθυντής μάς απάντησε ότι όλα είναι καλά και ρίχνει την ευθύνη για την επιλογή και την τοποθέτηση της δασκάλας στην Στ’ τάξη, στον σύλλογο διδασκόντων του σχολείου. Ήθελε να το υποβαθμίσει το γεγονός, να καλύψει τη δασκάλα. Μετά από διαμαρτυρίες μας φέρανε άλλον έναν δάσκαλο από το ολοήμερο να ενισχύσει στα Μαθηματικά τα παιδιά τα οποία αναγκαστικά έχουν αρχίσει φροντιστήρια από πέρυσι που καταλάβαμε ότι δεν γίνεται μάθημα μέσα στην τάξη. Γιατί ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση τα παιδιά, βλέπανε τα παιδιά από τις άλλες τάξεις να κάνουνε μάθημα, αυτά δεν κάνανε, έλειπε πάρα πολλές φορές η δασκάλα από το σχολείο και τριγυρνούσανε από τάξη σε τάξη, γιατί τα μοιράζουνε όταν λείπει η δασκάλα τους, μάθημα δεν γινόταν. Όταν λοιπόν πηγαίναμε στο γραφείο του για να του πούμε ότι υπάρχει πρόβλημα με την δασκάλα μάς έδιωχνε. Μέχρι που μάθαμε και για τα βίντεο και φτάσαμε στο σημείο να του πούμε ότι θα αναγκασθούμε να ζητήσουμε την παρέμβαση των ΜΜΕ, και μας απάντησε προκλητικότατα: "Δε πα να φέρετε και το CNN!”

Ο σχολικός σύμβουλος πως σας αντιμετώπισε όταν του καταγγείλατε όλα αυτά;

Όταν του είπαμε για τη γιόγκα, μας είπε ότι «μπορεί να είναι η κουλτούρα της αυτή». Μέσα στην τάξη γιόγκα;… Επίσης, είχε εφεύρει ένα δικό της μάθημα το οποίο το έλεγε: "Η Σοφία της Ημέρας" αντί να κάνει Γλώσσα στα παιδιά. Στο μάθημα των Θρησκευτικών επειδή εκείνη ασπάζεται τον Βουδισμό, δεν έκανε Θρησκευτικά στα παιδιά. Κι όταν την ρωτήσαμε για ποιο λόγο δεν κάνει, έλεγε ότι από το Υπουργείο Παιδείας υπάρχει εντολή να μην ανοίγουν το βιβλίο των Θρησκευτικών!

«Είναι επικίνδυνη για τα παιδιά μας»

Ως γονείς έχετε ζητάτε να φύγει από το σχολείο η συγκεκριμένη δασκάλα;

Βεβαίως! Είναι επικίνδυνη να διδάσκει σε παιδιά. Στο δικό μας το σχολείο ήρθε γιατί προφανώς από κάπου αλλού την διώξανε. Και πρέπει γενικότερα να την απομακρύνουν από τον χώρο των σχολείων και των παιδιών. Από τα παιδιά δεν την συμπαθεί κανένα, όταν τους φέρανε τον νέο δάσκαλο ζητωκραύγασαν μπροστά της. Αναρωτιόμαστε όλοι αν είναι δασκάλα! Δεν θέλουμε να απολυθεί γιατί έχει και η ίδια δυό μικρά παιδιά και είναι και χωρισμένη. Ας την βάλουν σε ένα γραφείο και να την πληρώνουμε όλοι εμείς οι φορολογούμενοι, αλλά δεν την θέλουμε μέσα στην τάξη που βρίσκονται τα παιδιά μας. Τα παιδιά έχουν χάσει μια ολόκληρη χρονιά, συν ότι βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, συν ότι έχουμε πιεστεί πάρα πολύ οικονομικά γιατί πηγαίνουμε τα παιδιά φροντιστήριο και μεταξύ των γονιών υπάρχουν μονογονεϊκές οικογένειες, χήρες. Να πηγαίνουμε σε δημόσιο σχολείο και να πληρώνουμε φροντιστήρια;

Μετά την προβολή του βίντεο, η δασκάλα ζήτησε από τα παιδιά να μεταφέρουν από τον πίνακα στα τετράδια τους αυτό το κείμενο. Το δικό σας το παιδί το έχει γράψει στο τετράδιο του;

Όχι, το δικό μου το παιδί αρνήθηκε να το αντιγράψει. Μάλιστα, πολλά παιδιά όπως είπαν στους γονείς τους ένιωσαν άσχημα με το συγκεκριμένο βίντεο και τις σκηνές με άτομα του ίδιου φύλου να φιλιούνται και η δασκάλα τους έλεγε ότι «Είναι πάρα πολύ σωστό κι αν το κάνετε καλύπτεστε από τον νόμο, παιδιά, να το ξέρετε». Κάποιος πρέπει να την σταματήσει.

Σοκαριστική μαρτυρία μαθητή

Παρουσία της μητέρας και με την άδεια της ζητήσαμε ένα σχόλιο από το παιδί της το οποίο φοιτά στην τάξη της συγκεκριμένης δασκάλας. Τι σκέψεις του έχουν προκαλέσει όλα αυτά και τι θέλει να γίνει με την συγκεκριμένη δασκάλα; Το παιδί απαντά με αφοπλιστικό τρόπο: «Θα ήθελα να φύγει η δασκάλα από το σχολείο γιατί έχω ένα μικρότερο αδερφάκι στο σχολείο και δεν θέλω να περάσει αυτά που πέρασα εγώ».

Οι εικόνες που ακολουθούν είναι στιγμιότυπα από το βίντεο το οποίο προέβαλλε η «δασκάλα στους 22 μαθητές της έκτης τάξης του εν λόγω σχολείου. Το βίντεο αυτό συνοδεύει καμπάνια του εξωτερικού που στηρίζει την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.
στιγμιοτυπο_001
στιγμιοτυπο_002
στιγμιοτυπο_003
στιγμιοτυπο_004
στιγμιοτυπο_005
στιγμιοτυπο_006
στιγμιοτυπο_007

Δείτε βίντεο: Η δασκάλα της... οργής: Τα γκέι βίντεο στην τάξη, η... γιόγκα και η  κατάργηση των Θρησκευτικών!


ΣΧΟΛΙΑ (203)

Αγαπητη δασκαλα

Θα μπορουσα να σας "παρηγορησω" λεγοντας σας οτι ειστε μπροστα απο την εποχη σας και πως θα δικαιωθειτε σε 10 - 15 χρονια. Τι νοημα ομως θα εχει οταν η ζωη σας θα εχει καταστραφει... Ελπιζω να με διαβασετε και να κινηθειτε ταχιστα! Μην χασετε τον καιρο σας προσπαθωντας να βρειτε το δικιο σας εδω που οι ανθρωποι δεν ειναι απλα οπισθοδρομικοι και κολλημενοι στην παραδοση. Δεν ειναι ουτε καν φασιστες γιατι ο φασισμος προϋποθετει και καποια νοημοσυνη. Ειναι σκετο παλιανθρωποι, μισανθρωποι και ζωα με 2 ποδια. Φαινεται απο τα σχόλια των διποδων εδω μεσα. Μη χανετε λοιπον καθολου καιρο και απευθυνθείτε αυριο κιολας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Να δικαιωθειτε, να τους τριψετε την αποφαση στη μούρη, να σας πληρωνουν τα δίποδα μία ζωή και σεις φυσικα να συνεχισετε το αξιολογο διδακτικο σας εργο σε μια πολιτισμενη ευρωπαϊκή χωρα. Να στε καλα και συγχαρητηρια. Οι μαθητες σας ηταν τυχεροι που σας ειχαν δασκαλα και τους διδαξατε την αγαπη χωρις ταμπελες και περιορισμους. Εχετε τα σεβη μου.

Δε διαφωνώ σε ενα βαθμό

Είμαι σίγουρος η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Το ότι η αγάπη κ ο έρωτας δε πρέπει να έχει ταμπέλες δε πρέπει κ τα παιδιά να μη κοροϊδεύουν τα παιδιά που δε καταλαβαίνουν η δεν είναι ίδια δεν είναι κακό. Γενικά δε βλέπω κάτι κακό αλήθεια. Τα υπόλοιπα μπορεί να είναι ράδιο αρβιλα. Κ το η Σοφία της μέρας μπορεί να είναι ένα παιχνίδι για να τους περάσει μηνύματα δε χτυπάμε παιδιά αγαπάμε τον άλλον μοιραζόμαστε κτλπ. Μου αρέσει αυτή η δασκάλα. Νομίζω στο μέλλον τα παιδιά θα είναι τυχερά. Κ πιο εύκολα να προσαρμοστούν σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό περιβάλλον. Πιο εύκολα από τα σχόλια που διαβάζω εδώ κάτω. Σίγουρα δε θα κάνουν Μπουλινγκ σε ένα γκει φιλο τους πάντως.

Στραβος γυαλος

Καλό διεστραμμενο κουμασι είσαι εσύ

Jen

Ελπίζω να μην είσαι γονιός, ο μόνος προσυλητισμος υφίσταται από το ‘σύγχρονο’ σύστημα παιδείας που κανει τα παιδιά μας Ταλιμπάν, έτσι σαν εσένα, τον μπαμπάκα

@Δε διαφωνώ σε ένα βαθμό

Ελπίζω να μην είσαι εκπαιδευτικός. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να είναι γκει και να ασπάζεται όποια θρησκεία θέλει. Δεν έχει όμως κανένα δικαίωμα να προσυλητίζει τους γύρω του για τις απόψεις του και μάλιστα χωρίς τη γονική συναίνεση.

Πας καλα

Σε παιδια δημοτικού γίνονται αυτά και όχι σε εφήβους που λίγο πολυ αρχίζουν να ρωτούν και να ψάχνονται Υπάρχουν άλλοι πιο συμβατικοί παιδαγωγικού τρόποι να περάσεις τα μηνύματα αγάπης και φιλίας και αποδοχής της διαφορετικότητας αν ο σκοπός όπως λες ηταν αυτός Φαίνεται οτι δεν έχεις παιδια η ζεις σε άλλο πλανήτη

Άλις

Η είδηση μου φαίνεται εντελώς στημένη.Και μάλλον απο χαζούς ..και ποιοί είναι χαζοί??νιαου νιαου!!Το θέμα που εμφανίζεται στο τετράδιο για αδερφες ψυχές και συγγενείς έχει πάνω ημερομηνία 5 Οκτωβριου 2017.Η μητέρα της συνέντευξης αναφέρει μεταξυ άλλων χαζών οτι η συγκεκριμένη δασκάλα ανέλαβε την τάξη τον Δεκέμβριο ..ούπς.Επίσης μιλάει για την επίσκεψη στον σχολικό σύμβουλο..στη Β Αθήνας..γιατί δεν ψάχνετε να δείτε πόσους άνδρες σχολικούς συμβούλους έχει η Β Αθήνας.χαχα!! Τα παιδιά βλέπανε τα άλλα παιδιά να κάνουν μάθημα και να προχωράνε και αυτά τα καημένα πόσο στενοχωριόταν..πλάκα μας κάνει η κυρά. Άσε δε που τα παιδιά φοβόταν τόσο πολύ δεν τολμούσαν να μιλήσουν αλλά ο κανακάρης της μάγκας...δεν αντέγραψε το θέμα στο τετράδιο.Αλήθεια ποιοί είναι οι συνηθισμένοι κάφροι του πληκτρολογίου που συνεχως χρησιμοποιούν την έκφραση πληρωνουμε εμείς οι φορολογούμενοι τους δημόσιους υπάλληλους??βρε κατι συμπτωσεις..αλήθεια επιτρέπεται να κάνει μαθηματικά σε τμήμα άλλος δάσκαλος??γλώσσα και μαθηματικά υποχρεωτικά τα κάνει ο δάσκαλος της τάξης..Ιστορία Θρησκευτικα κτλ μπορεί να τα κάνει άλλος δάσκαλος.Δεν είναι τυχαίο οτι δεν αναφέρεται σχολείο.Καφρίλα παντού

father

Είσαι με όλο το σεβασμό...παντελώς άσχετη. Και ο σχολικός σύμβουλος είναι άνδρας και οι ημερομηνίες είναι απόλυτα σωστές και φυσικά για ευνόητους λόγους δεν αναφέρεται το σχολείο. Άσε τους γονείς να κάνουν αυτό που είναι σωστό για τα παιδιά τους κι εσύ.....get a life κι άσε το πληκτρολόγιο.

αντιφα

εσυ καλά τα λες αλλά πες μου πως είναι δυνατόν η δασκάλα να πήγε στην τάξη τον Δεκέμβριο του 17 αλλά το θέμα να έχει ημερομηνία 5 Οκτωβρίου 2017??όσο για τους γονείς μου φαίνονται παντελώς χαζοί αν κρίνω απο την συγκεκριμ΄νη συνέντευξη η οποία είναι γεμάτη αντιφάσεις χωρίς ουσιαστικό κατηγορώ απο μια μάνα που λέει οτι λέει .Γενικά η είδηση μου φαινεται fake

Γ

Προφανώς πρόκειται για παρανοϊκή Συριζαία και όχι για βουδίστρια, δεδομένου οτι οι βουδιστές είναι συντηρητικοί σε θέματα ομοφυλοφιλίας. Όμως η γιόγκα δεν είναι κάτι καινούργιο αφού εφαρμόζεται σε διάφορα εκπαιδευτικά συστήματα για να βελτιώνει τη συγκέντρωση των μαθητών μέσω ολιγόλεπτου διαλογισμού στην αρχή του μαθήματος. Και έχει επιτυχία

Dimitrios

Στην δικιά μας τάξη (του παιδιού μου) έχουμε μία θεούσα που λέει στα παιδιά ότι αν κάνουν αταξίες θα πάνε στην κόλαση, τα μειώνει, είναι ομοφοβική, στρίγγλα και ανεπαρκής. Την δασκάλα του άρθρου θα την αντικαθιστούσα με την δικιά μας χωρίς δευτερη σκέψη

έλα Καρανίκα

κονομάς μπαγασάκο και γράφεις και τις καρανίκες σου

Μη χάνεις χρόνο....

...ξεκίνα την εκπαίδευση εσύ ο ίδιος στα παιδιά σου και μάλιστα live, για να το αισθανθείς καλλίτερα. Όχι βίντεο και σαχλαμάρες. Ερε τι κυκλοφορεί τη σήμερον ημέρα!!!

Σας κάνει εντύπωση?

Είπαμε αυτό είναι το ΕΥΡΩΠΑΪΚΌ ΚΕΚΤΗΜΈΝΟ όπως το τσαμπουνάνε όλη την ώρα. Πριν από μήνες έβλεπα ρεπορτάζ από δημοτικο σχολείο στο Βέλγιο, αν θυμάμαι καλά, όπου ο δάσκαλος έντυνε τα αγοράκια νύφες δίπλα από άλλα αγοράκια ντυμένα γαμπρούς και παρίστανε γάμο. Το ίδιο και με τα κοριτσάκια. Τι να λέμε τώρα? Φοβόμαστε μήπως μας κατακτήσει το ισλάμ? Ο σατανάς θα μας κατακτήσει γρήγορα και ολοκληρωτικά.

xx,xψ

Ο χρωμοσωμικος γενετικος τυπος του αρρενος και του θηλεος .Περαν τουτου το οτι οι σεξουαλικες προτιμησεις σου ειναι διαστροφικες ειναι ενα γεγονος που δεν επηρρεαζει την πραγματικοτητα,δηλ.χχ,χψ.Παρεμπιπτοντως απο την στιγμη που διαλεγεις να εισαι με καποιον του ομοιου σου φυλου,αυτοματως αποκλειεις την θεληση σου να αναπαραχθεις,οποτε δεν δικαιουσαι να υιοθετησεις διοτι ενω εχεις την δυνατοτητα να αναπαραχθεις,διαλεγεις να μην το κανεις

ΧΑΡΗΣ

ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟ........

Σοφια

Πόσο σωστό αυτό που λες

θανασης

Αν εισαι κλεφτης,ανωμαλος,και αχρηστος στην δουλεια σου,την εποχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν παθαινεις τιποτα...Εχουν καταργησει πειθαρχικα και οτιδηποτε αλλο θα εστελνε στο σπιτι του ολα αυτα τα ανικανα οντα.

Πως να παμε μπροστα αφου

Μια νέα πανευρωπαϊκή συγκριτική έρευνα της IGLYO – Πανευρωπαϊκή Οργάνωση ΛΟΑΤΚΙ Νέων και Μαθητών (International Lesbian, Gay, Bisexual, Queer & Transgender Youth and Student org επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά την ολιγωρία των ελληνικών αρχών για την προάσπιση των δικαιωμάτων της LGBTQI κοινότητας στο χώρο της εκπαίδευσης. Η Ελλάδα σκοράρει μόλις 5 βαθμούς ευρισκόμενη στις «κόκκινες» χώρες, μεταξύ των οποίων η Βουλγαρία, η Τουρκία και η Ρωσία.Όλες οι υποανάπτυκτες χώρες δηλαδή. Δυστηχως και εδω εχουμε μείνει πίσω. Όλοι θα έπρεπε να μιμηθούν το παράδειγμάτης. Αλήθεια έχετε αναρρωτηθεί ποτέ γιατί ενω η χώρα μας εφήυρε τη δημοκρατία, επικρατουν ακόμη αναχρονιστικές και συντηριτικές αντιλήψεις περασμένων δεκαετιών, περι των φύλλων? Γιατι τα παιδιά σε ´αλλες χωρες αφ´νονται να αποφασίσουν για το ποιο φυλλο θελουν να ανηκουν, ενω εδω υποχρεωτικά ακολουθούν το φυλλο που προσδιοριζουν τα γεννετικα τους χαρακτηριστικα? Μήπως ειναι λιγο φασιστικό αυτό? Σας δινω λιγη τροφη για σκέψη......

Μάλλον πάμε πίσω

Αυτοί με τέτοια διαστροφή αρνούνται την ανθρώπινη οντότητα, θέλουν να ξαναγυρίσουν σε κτηνώδη προϊστορική κατάσταση, δεν παραδέχονται την πνευματική, μοναδική ανωτερότητα του ανθρώπινου είδους. Εδώ στην Ελλάδα όμως δεν περνάνε αυτά. Αφήστε ήσυχα τα παιδιά μας, σιχαμερά ανθρωποειδή όντα. Αν έχετε τέτοιες τάσεις πειραματιστειτε στα δικά σας παιδιά, αδελφές και μάνες σας, αλλιώς θα πέσει πολύ ξύλο καμιά ώρα γιατί και η υπομονή έχει τα όρια της. Δεν σας ενοχλεί κανείς, αρκεί να μην ενοχλείτε και προκαλείτε ούτε εσείς, πρωτόζωα!!

@Πως να....

Τι σχέση έχει η δημοκρατία με την ανωμαλία; Δεν είμαστε οπισθοδρομικοί, ούτε διεστραμμένοι. Κρατήστε τα γούστα σας για τον εαυτό σας και αφήστε ήσυχη την ελληνική κοινωνία.

Μελισσια

Το θέμα δεν είναι το βίντεο της δασκαλας. Το θεμα είναι οτι ολα τα σοβαρα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία καλύπτονται συστηματικά από τους διευθυντές των σχολείων και την Πρωτοβάθμια Β Αθήνας όπου φτάνουν οι καταγγελίες. Συνήθως οι καταγγελίες γίνονται μπαλάκι από τον Διευθυντή του Σχολείο και τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας και αντίστροφα και λύση σε προβλήματα χρόνων δεν δίνονται. Το μονο που τους ενδιαφέρει και αναφέρομαι σε δημοτικό σχολείο των Β. Προαστίων είναι να μην χαλάσει η υποτιθέμενη φήμη. Το πιο τρομερό από όλα είναι ότι αν θέλει κάποιος να βρεθεί λύση στο πρόβλημα είναι είτε να κινηθεί νομικά ή να πάει στα κανάλια (αυτό είναι η συμβουλή που δίνουν οι "αρμόδιοι"). Το μόνο που τους νοιάζει είναι η καρέκλα τους και η φήμη τους και τα προβλήματα στα σχολεία είναι τεράστια και χωρίς κανένας να ενδιαφέρεται να τα λύσει για να λειτουργούν όλα πιο ομαλά.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kakokairia_main01

Σφοδροί άνεμοι, χιόνια και τσουχτερό κρύο σε όλη τη χώρα - Εγκλωβίστηκαν οικογένειες στην Πάρνηθα - Διακοπές ρεύματος στην Αττική - Δεμένα τα πλοία στα  λιμάνια - Στα 140 χλμ/ώρα έφτασαν οι ριπές των ανέμων - Η πρόβλεψη για τις επόμενες ώρες - Πότε αναμένεται ύφεση των φαινομένων

xionia_main01

Καλά στην υγεία τους οι εγκλωβισμένοι στο καταφύγιο Φλαμπούρι στην Πάρνηθα  - Ριπές ανέμου πάνω από 140 χλμ/ώρα – Δείτε τον χάρτη -  Απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο - Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία λόγω κακοκαιρίας - Διακοπές ρεύματος στην Ανατολική Αττική

16