Σε συμβολαιογραφείο στο κέντρο οι συλλογικότητες κατά των πλειστηριασμών

Σε συμβολαιογραφείο στο κέντρο οι συλλογικότητες κατά των πλειστηριασμών

Διακριτική η παρουσία της αστυνομίας - Δεν έχει αποκλειστεί η είσοδος - Στο γραφείο αντιπροσωπεία των συλλογικοτήτων

IMG_1949_1_
Σε συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας έδωσαν το καθιερωμένο ραντεβού της Τετάρτης οι συλλογικότητες και τα κινήματα κατά των πλειστηριασμών.

Ειδικότερα,  μία αντιπροσωπεία μελών των συλλογικοτήτων ανέβηκαν στο γραφείο επί της οδού Καποδιστρίου, ώστε να ενημερωθεί για τους πλειστηριασμούς που πραγματοποιούνται.

Στο σημείο υπήρξε διακριτική η παρουσία της αστυνομίας με μία διμοιρία των ΜΑΤ, χωρίς να εμποδίζει την είσοδο, με τους υπόλοιπους διαδηλωτές φώναζαν στο δρόμο συνθήματα.

Συγκεντρώσεις σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα


Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν μέλη του "Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης" σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στην πλατεία Αριστοτέλους και κινήθηκαν προς το συμβολαιογραφικό γραφείο, επί της Τσιμισκή στο ύψος της Ίωνος Δραγούμη, κρατώντας πανό. Φτάνοντας, φώναξαν συνθήματα ενάντια στους πλειστηριασμούς, όπως υποστηρίζουν, "για ακίνητα σχετικά χαμηλής αξίας για χρέη προς τράπεζες και για αυτούς που αναμένεται να ξεκινήσουν αυτή την εβδομάδα για χρέη προς το δημόσιο" και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Αντίστοιχες συγκεντρώσεις πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι, στο κέντρο της Πάτρας, μέλη της κίνησης υπεράσπισης κοινωνικών αγαθών, αλληλέγγυοι, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, φοιτητές κ.ά.

Οι διαδηλωτές συγκεκντρώθηκαν έξω από κτίρια που στεγάζονται τρία συμβολαιογραφεία, στις οδούς Βότση και Κανάρη, φωνάζοντας συνθήματα κατά των πλειστηριασμών.

Από την πλευρά της, η αστυνομία είχε πάρει αυξημένα μέτρα ασφαλείας έξω από τα συμβολαιογραφικά γραφεία.

Κλείσιμο
Τελικά, οι σημερινές κινητοποιήσεις στην Πάτρα ολοκληρώθηκαν με πορεία προς την πλατεία Γεωργίου.





IMG_1950
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης