Πεδίον του Άρεως: Η 25χρονη καταθέτει στην εισαγγελία για την υπόθεση βιασμού

Πεδίον του Άρεως: Η 25χρονη καταθέτει στην εισαγγελία για την υπόθεση βιασμού

Η νεαρή σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τις διαστάσεις που έχει λάβει η υπόθεση στην οποία πρωταγωνιστεί, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

astynomia_paidio
Το κατώφλι του εισαγγελέα αναμένεται να περάσει σήμερα η 25χρονη νοσοκόμα που κατήγγειλε στην αστυνομία ότι έπεσε θύμα βιαστή στο Πεδίον του Άρεως.

Η κοπέλα, σύμφωνα με πληροφορίες θα μεταβεί στις 11 μαζί με τον συνήγορο της κ. Αντώνη Φούσσα στην εισαγγελία, προκείμενου να προσκομίσει φάκελο στον οποίο περιλαμβάνεται εγγράφως η δική της εκδοχή των πραγμάτων, αλλά και μια σειρά φωτογραφιών.

Μάλιστα, πληροφορίες λένε ότι μετά τις δυο καταθέσεις που έδωσε, στη δεύτερη εκ των οποίων φέρεται να ανακαλεί και να υποστηρίζει ότι σκηνοθέτησε τον βιασμό για να αποφύγει τον γάμο της που είχε προγραμματίσει στα μέσα Μαΐου, έκλεισε άλλες δυο φορές ραντεβού στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Αθηνών, για να δώσει εκ νέου κατάθεση, όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Υπενθυμίζεται, ότι η δικογραφία της υπόθεσης έχει φύγει από την αστυνομία και έχει διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ σε βάρος της 25χρονης έχει σχηματιστεί δικογραφία για ψευδορκία και άσκοπη κινητοποίηση των αρχών.

Η νεαρή σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τις διαστάσεις που έχει λάβει η υπόθεση στην οποία πρωταγωνιστεί, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ στο πλευρό της βρίσκεται διαρκώς ο ψυχίατρος κ. Δημήτρης Σουρας προκείμενου να τη στηρίξει να σταθεί στα ποδιά της.

Κλείσιμο
souraphotos
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης