Φωτογραφία: Περιπολία με… ηλεκτρικά πατίνια στο Μαρούσι

security-maroussi

Το Μαρούσι πρωτοπορεί ξανά

Έναν πρωτότυπο, άκρως ευρωπαϊκό τρόπο περιπολίας επέλεξε μια εταιρεία security που έχει αναλάβει την ασφάλεια της φύλαξης γνωστής τράπεζας και των γύρω καταστημάτων στους πεζόδρομους στο κέντρο του Αμαρουσίου.

Οι άντρες της ιδιωτικής ασφάλειας περιπολούν τον πεζόδρομο με ηλεκτρικά πατίνια, ή αλλιώς τα λεγόμενα Segway, τα οποία είναι πιο πιθανό να συναντήσετε στο τουριστικό κέντρο της Αθήνας γύρω απ’την Ακρόπολη, μιας και αποτελεί αγαπημένη επιλογή των τουριστών.

ΣΧΟΛΙΑ (6)

Πολίτης

Ας κάνουν πρώτα τους πεζόδρομους ασφαλείς που ανα πάσα στιγμή κινδυνεύεις να σε κόψουν τα μηχανάκια από τα διάφορα ψητοπωλεία της περιοχής και άλλα οχήματα και μετά εφαρμόζουν ανώφελους νεωτερισμούς.

trevor

Στις αμερικανιες παντα πρωτοποροι οι Μαρουσιωτες...

GS

Το εν λόγω gadget είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟ για περιπολίες (μικρή ταχύτητα και αυτονομία) σε αντίθεση με τα ποδήλατα που είναι και χρησιμότερα και φθηνότερα. αυτά στο εξωτερικό γίνονται αλλά για πολύ ειδικές περιπτώσεις που δεν ισχύουν στο μαρούσι. Αν είναι επιλογή της εταιρείας security δικό τους πρόβλημα τα πεταμένα λεφτά, εάν όμως είναι άμεσα ή έμμεσα επιλογή του Δήμου (οπότε και στην ουσία τα χρηματοδοτεί) τότε πρόκειται για ΣΠΑΤΑΛΗ και ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ... ( για προμηθειούλες και λοιπά δεν λέω, πιπέρι...).

Αντώνης

Αυτό βρήκατε ρε παιδιά να σχολιάσετε; Κάντε ένα ρεπορτάζ για τα τουβλάκια που δεν πατάνε καλά στο έδαφος και έχουν οδηγήσει σε πολλαπλούς τραυματισμούς και μηνύσεις, για τα άχρηστα και σπασμένα τζάμια και φωτοβολταϊκά πλαίσια, για τα σπασμένα φωτιστικά και το γεγονός πως δεν ενδείκνυνται για φωτισμό σε τέτοιο χώρο, για το ότι χρησιμοποιείται και πληρώνεται ιδιωτική ασφάλεια!!! Κάντε ένα κανονικό ρεπορτάζ, όχι έτσι.

Που

πας ρε ΠΘ αλλος θα ειναι ο υποψηφιος για την Αθήνα. Εχθος και ενα απλα εκανες μια εξυπηρετηση

Κανονικό μισθό

χρειάζονται και όχι segway

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης