Ηράκλειο: Διέρρηξαν δυο σπίτια και έκλεψαν το ΙΧ του ενός ιδιοκτήτη

Ηράκλειο: Διέρρηξαν δυο σπίτια και έκλεψαν το ΙΧ του ενός ιδιοκτήτη

Οι δράστες έσπασαν τις μπαλκονόπορτες εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ενοίκων το βράδυ της Κυριακής και έκαναν άνω- κάτω τα διαμερίσματα προκαλώντας ζημιές σε ντουλάπες, κρεβάτια ακόμα και τζάκι

peripol
Το αυτόματο ξεκλείδωμα βοήθησε τους δράστες των διαρρήξεων με βανδαλισμούς σε δύο διαμερίσματα στις Πατέλες του Ηρακλείου να εντοπίσουν το μπλε Ford Fiesta του ιδιοκτήτη του ενός, με το οποίο διέφυγαν καθώς στο σπίτι βρήκαν το κλειδί!

Οι δράστες έσπασαν τις μπαλκονόπορτες εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ενοίκων το βράδυ της Κυριακής και έκαναν άνω- κάτω τα διαμερίσματα προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές στις ντουλάπες, τα κρεβάτια ακόμα και το τζάκι. Τελικά, άρπαξαν όσα χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικά είδη βρήκαν και πήραν και τα κλειδιά δύο αυτοκινήτων σε ένα από τα οποία φόρτωσαν τα κλοπιμαία και εξαφανίστηκαν. Πιθανόν να ήθελαν να κλέψουν και το άλλο, αλλά ήταν παρκαρισμένο μακριά και δεν «έπιανε» το αυτόματο κουμπί!

*** Το… λάδι που χρησιμοποιείται για τα καντήλια έβαλε στο μάτι ένας άγνωστος ιερόσυλος που διέρρηξε την εκκλησία της Ευαγγελίστριας στην Τύλισο του Ηρακλείου! Ο δράστης που αναζητείται, παραβίασε την πόρτα του ναού τα ξημερώματα της Κυριακής, άρπαξε δύο δοχεία με λάδι βάρους περίπου 25 κιλών το καθένα και έγινε καπνός.

*** Ένας 56χρονος Έλληνας, ο 23χρονος γιος του και ένας 24χρονος Αλβανός συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στο Αγρίνιο, της στιγμή που έκοβαν μέταλλα με την χρήση μιας φιάλης οξυγόνου, μιας φιάλης υγραερίου και ενός κόφτη! Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης