Συνέλαβαν Βούλγαρο με λαθραία τσιγάρα στον Προμαχώνα

Συνέλαβαν Βούλγαρο με λαθραία τσιγάρα στον Προμαχώνα

Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και λαθρεμπορία

tsigara-lathraia
Άλλη μια απόπειρα εισαγωγής μεγάλων ποσοτήτων λαθραίων καπνικών προϊόντων από την Βουλγαρία μέσω του Προμαχώνα ματαιώθηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Λαθρεμπορίου που έκαναν έρευνα στο αυτοκίνητο ενός 40χρονου Βούλγαρου.

Προσεκτικά κρυμμένα στο εσωτερικό του, οι αστυνομικοί βρήκαν 640 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών για τα οποία δεν είχε καταβάλει τους νόμιμους φόρους και δασμούς κατά την είσοδό του στην χώρα και κατασχέθηκαν, όπως και το όχημά του. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και λαθρεμπορία.

*** Με τις ίδιες κατηγορίες παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας ένας 38χρονος Έλληνας που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας σε περιοχή της Πέλλας, μετά από έλεγχο στο αυτοκίνητό του όπου βρέθηκαν 120 συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους έξι κιλών και δέκα πακέτα τσιγάρων, χωρίς την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης. Τα καπνικά προϊόντα και το όχημα κατασχέθηκαν.

*** Και στα Γρεβενά, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 20χρονος Έλληνας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή του βρέθηκε αδασμολόγητος καπνός βάρους 492 γραμμαρίων, ο οποίος κατασχέθηκε. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης