Μικρές ενδείξεις βελτίωσης εμφάνισε ο 52χρονος επιχειρηματίας από την Κηφισιά

Μικρές ενδείξεις βελτίωσης εμφάνισε ο 52χρονος επιχειρηματίας από την Κηφισιά

Το νεότερο ιατρικό δελτίο

stamatiadis4
Σημάδια βελτίωσης καταγράφει η κατάσταση της υγείας του επιχειρηματία που πυροβολήθηκε εξ επαφής στο σπίτι του στην Κηφισία και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Το νεότερο ιατρικό δελτίο έχει ως εξής: «Ο ασθενής Σ.Α παραμένει νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ του ΓΝΑ "Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ" σε κρίσιμη κατάσταση με μικρές ενδείξεις βελτίωσης, σε καταστολή με μηχανική υποστήριξη αναπνοής».

Αλβανοί σεσημασμένοι οι δράστες - Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ

Με οδηγό την περιγραφή της συζύγου του 53χρονου επιχειρηματια απο την Κηφισιά, αλλά και τα καρέ απο τη ληστρική επίθεση που σημειώθηκε λιγες ωρες νωριτερα στην κατοικία του τραγουδιστή Λευτερη Πανταζη στη Βουλιαγμένη, οι αναλυτές της Ασφάλειας προσπαθούν να αξιοποιήσουν και την παραμικρη λεπτομέρεια για να φθάσουν στα ιχνη των δραστών της άγριας επίθεσης σε βάρος του Αλέξανδρου Σταματιάδη.

Στόχος σε πρώτη φάση είναι να διαπιστώσουν αν είναι οι ίδιοι δράστες και στη συνέχεια αν επιβεβαιωθεί αυτη η εκδοχη, να ψαξουν τα κοινά δρομολόγια που ακολούθησαν για να απομακρυνθουν απο τις δυο οικιες σε βορεια και νοτια προάστια και να εντοπίσουν το στιγμα τους.

Μεχρι στιγμης, απο τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια δεν έχουν λάβει κάποιο θετικό στοιχείο που να ρίχνει φως στις έρευνες, ενω οσα εχουν πει σε πρωτη φαση οι αυτόπτες μάρτυρες δεν δίνουν πολλα για το προφιλ των δραστών.

Εντουτοις οι αστυνομικοί της Ασφαλειας πιστεύουν οτι η επιλογή του σπιτιού του Αλέξανδρου Σταματιάδη ηταν τυχαία και δεν υπήρχε εσωτερική πληροφόρηση.

Με τα μέχρι στιγμης δεδομένα, φέρεται οι δράστες να είναι αλλοδαποί, πιθανότατα αλβανικής καταγωγής, χωρις κάποιο χαρακτηριστικό στο modus operandi τους που επιλεγουν τυχαια τους στόχους τους.

Φορούν γάντια και full face κουκούλες γιατί ειναι κατα πάσα πιθανότητα σεσημασμένοι, ενώ οι αστυνομικοί του Διαρρηκτων που χειριζονται την υπόθεση, δεν έχουν καταλήξει ακόμα στον τρόπο διαφυγής τους. Πώς δηλαδή έφυγαν απο το σημείο, με τι όχημα και ποιο δρομολόγιο ακολούθησαν για να σβήσουν τα ίχνη τους. Δεν αποκλείεται, λένε, να την εχουν κοπανήσει απο τη χώρα για να λουφάξουν για ενα διάστημα στο εξωτερικό και για το λόγο αυτό γίνονται διακριτικοί έλεγχοι στα βόρεια σύνορά μας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης