Αλγερινός συνελήφθη για διάρρηξη στα Ιωάννινα

Αλγερινός συνελήφθη για διάρρηξη στα Ιωάννινα

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωαννίνων του άσκησε δίωξη για κλοπή και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας

syllipsi
Ο ένας από τους δυο δράστες της διάρρηξης που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής σε ένα σπίτι στο Πετσάλι Ιωαννίνων, κατάφερε να διαφύγει με τη λεία τους που ήταν το πορτοφόλι του ιδιοκτήτη το οποίο είχε μέσα χρήματα και προσωπικά έγγραφα.

Ο 27χρονος Αλγερινός συνεργός του, όμως, εντοπίστηκε λίγο αργότερα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης να κινείται στην ίδια περιοχή, συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια όπου ανακρίνεται για να αποκαλύψει την ταυτότητα του συνεργού του και να εξακριβωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες διαρρήξεις. Στο μεταξύ, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωαννίνων του άσκησε δίωξη για κλοπή και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

*** Ένα κατάστημα σε περιοχή της Καστοριάς διέρρηξε ένας 26χρονος Έλληνας και άρπαξε 150 ευρώ από ένα συρτάρι γραφείου, σύμφωνα με τον 38χρονο ιδιοκτήτη. Ο δράστης εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, αλλά στην κατοχή του βρέθηκε μόνο ένα κατασχέθηκε μέρος του ποσού, το οποίο αποδόθηκε στον 38χρονο. Ο 26χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που του άσκησε δίωξη για κλοπή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης